Poliţiştii rutieri în acţiune

Written by admin. Posted in Social

Tagged: , , ,

Published on iunie 02, 2014 with No Comments

În ultimele 48 de ore, poliţiştii rutieri, au efectuat, atât în municipiu, cât şi pe raza judeţului, mai multe acţiuni, având ca scop prevenirea şi combaterea accidentelor rutiere.

Pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat peste 320 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 68.000 de lei.

Dintre acestea, 210 au fost aplicate pentru depăşirea vitezei legale de deplasare, 110 pentru nefolosirea centurii de siguranţă, efectuarea de depăşiri neregulamentare, neacordare de prioritate pietonilor angajaţi în traversarea străzii şi alte abateri de la normele privind reglementarea circulaţiei pe drumurile publice.

De asemenea, au fost reţinute 23 permise de conducere şi 16 certificate de înmatriculare.

Exemple:

Pe DN 7, pe raza localităţii Bârzava, a fost depistat în trafic P. Neluj de 32 ani, din judeţul Galaţi, care a condus un autoturism cu viteza de 110 km./h. şi M. Cristian, de 46 de ani, din judeţul Prahova, care a condus un autoturism cu viteza de 114 km./h.

De asemenea, pe DN 7, în localitatea Conop, a fost depistat în trafic, I. Bogdan de 37 de ani, din Bucureşti, care a condus un autoturism cu viteza de 104 km./h.

Şi S. Franc de 53 de ani, din Germania, a fost depistat pe raza localităţii Păuliş în timp ce a condus o motocicletă Yamaha cu viteza de 103 km./h.

 

 

No Comments

Comments for Poliţiştii rutieri în acţiune are now closed.