Constantin Traian Igaș, senator: “Tăriceanu ne spune că românii pot duce mai multe biruri”

Written by admin. Posted in Politica

Tagged: , , , , ,

Published on noiembrie 07, 2014 with No Comments

Declarația fostului și probabil viitorului premier Tăriceanu legată de scoaterea cotei unice de impozitare de 16% este un pas înspre o nouă guvernare a taxelor și impozitelor. Este o declarație îngrijorătoare pentru mediul de afaceri, cel care de unul singur generează acum locuri de muncă.

Deducem din această afirmație că fostul premier liberal vrea să introducă impozitul progresiv, un impozit care va pune presiune mai mare pe cei care muncesc și generează venituri la bugetul de stat. Este regretabil să vedem cum acest om, premier al dreptei în perioada 2004-2008, poate să se debaraseze atât de ușor de principiul care a stat la baza unei guvernări de dreapta, guvernare înspre care trebuie să ne îndreptăm și de aici încolo.

Domnul Tăriceanu ne spune că România poate duce mai multe taxe, adică românii pot duce mai multe biruri. Dar nu știe că domnul Ponta se laudă că avem bani la buget, nu cei colectați din taxe ci cei necheltuiți în investiții pentru că domnul Victor Ponta și guvernul său au rămas cu puținii bani de la investiții în buzunarele statului pentru a se putea lăuda că România se gestionează eficient.

No Comments

Comments for Constantin Traian Igaș, senator: “Tăriceanu ne spune că românii pot duce mai multe biruri” are now closed.