Iustin Cionca: „Se extinde rețeaua de canalizare din Vladimirescu”

Written by admin. Posted in Utile

Tagged: ,

Published on mai 28, 2024 with No Comments

Primăria Vladimirescu extinde rețeaua de canalizare în Cicir și Mândruloc, parte a unui proiect de dezvoltarea infrastructurii locale și creșterea calității vieții.

În urma solicitării Primăriei Comunei Vladimirescu de a acorda dreptul de uz și dreptul de servitute de trecere pentru utilități asupra unor terenuri aflate în proprietatea publică a Județului Arad, Consiliul Județean Arad a aprobat proiectul de hotărâre necesar pentru realizarea acestui obiectiv de investiție.

„Susținerea muncii primarilor din județul Arad este o prioritate pentru Consiliul Județean. Proiectul de extindere a rețelei de canalizare în localitățile Cicir și Mândruloc este un exemplu despre cum se lucrează în slujba oamenilor, iar votul nostru de astăzi reprezintă modul în care noi înțelegem să sprijinim dezvoltarea infrastructurii locale. Apreciez eforturile administrației din Vladimirescu pentru inițiativa și determinarea de a realiza acest proiect important”, a declarat Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad.

Mihai Mag, primarul comunei, a precizat că se muncește la acest proiect de trei ani. „Până la această dată, am depus acte pentru 47 de avize. Mai avem câțiva pași și putem depune Documentația de Aprobare a Lucrărilor de Intervenție, adică DALI, cum se spune în limbaj tehnic. Vorbim despre una dintre cele mai importante investiții pentru comună: 4000 de oameni, 1100 de gospodării și 32,5 km de rețea. Valoarea investiției este de 38,5 mil lei din PNRR, practic prin accesarea de fonduri europene”, a precizat edilul șef.

No Comments

Comments for Iustin Cionca: „Se extinde rețeaua de canalizare din Vladimirescu” are now closed.