În municipiul Arad! Lucrări de mântuială şi şantiere părăsite! (editorial)

Written by admin. Posted in Editorial

Tagged: , , ,

Published on decembrie 15, 2014 with No Comments

 scris de: prof. Ioan Tuleu

În municipiul Arad sunt deschise numeroase şantiere la infrastructura rutieră, canalele şi conductele subterane, construcţia de clădiri publice, semn că se lucrează. Dar cum se lucrează, asta este cu totul altă poveste. Se lucrează prost în multe cazuri, prost şi cu o lentoare greu de explicat.

Astfel pe strada Căpitan Ignat există o şcoală specială pentru care s-a considerat necesar să se reamenajeze localul fostei grădiniţe de pe strada Gheorghe Doja, care, în vară, a început a fi supraetajat. S-a ajuns până la acoperiş unde lucrările s-au oprit, pentru că nu mai existau bani, din câte ni s-a spus. O parte din noua clădire a fost acoperită, iar pe cealaltă parte au fost montate grinzile şi coarnele, care stau în bătaia ploii. Până când ? Probabil până când se vor primi banii necesari şi lemnul deja montat se va degrada. Iată o mostră de bun lucru şi bună planificare !

Tot în Pârneava, s-a început în urmă cu trei ani schimbarea ţevilor de la apa potabilă. Şi de atunci se tot lucrează, cu întreruperi, astfel că şanţurile ajung să se permanentizeze în unele cazuri. Acolo unde s-a săpat în asfaltul proaspăt aşternut, pe străzi ca Eftimie Murgu şi Liviu Rebreanu, după  reparaţia de rigoare au apărut un deal şi o vale, un deal şi o vale ca să simtă şoferul că este în mişcare şi să nu adoarmă la volan ! Beneficiarul este desigur cel care a comandat lucrarea, adică Primăria municipiului şi tot ea  trebuie să facă recepţia lucrărilor, aşa că baiul este până la urmă la Primărie.

 

No Comments

Comments for În municipiul Arad! Lucrări de mântuială şi şantiere părăsite! (editorial) are now closed.