UTA a anulat amicalul cu Zalaegerszegi TE!

Written by admin. Posted in Sport, Top News

Tagged: , , , ,

Published on iulie 06, 2021 with No Comments

UTA va disputa doar trei partide de verificare în cantonamentul din Slovenia, testul programat azi cu maghiarii de la Zalaegerszegi TE fiind anulat, la cererea lui Laszlo Balint. După 1-1 cu NK Gorica (Croația) și 2-1 cu Aluminji (Slovenia), arădenii vor mai juca doar cu puternica formație croată Hajduk Split, joi dimineață, de la ora 11.30.

Antrenorul alb-roșiilor a realizat că își asumă unele riscuri, în condițiile în care meciurile cu adversari maghiari sunt foarte solicitante fizic și marcate de agresivitate, ceea ce poate duce la nedorite accidentări. Situația lotului nu este una fericită, în toate compartimentele existând probleme. Florin Ilie s-a întors din Slovenia după doar două zile, pentru a se trata de tendinită, Benga nu poate evolua nici el mai mult de o repriză, tehnicianul arădenilor fiind nevoit să se bazeze pe numai doi fundași centrali, Erico și Medjimorec. La mijloc, Vorobjovas și Isac nu sunt nici ei pregătiți să reintre, iar în avanposturi dublura lui Ioan Hora ca vârf de careu se lasă încă așteptată.

Laszlo Balint a considerat că e mai bine să facă o ultimă repetiție cu Hajduk, în care să alinieze o formulă cât mai apropiată de cea pe care o va folosi în debutul sezonului, împotriva Viitorului/Farului.

Antrenorul „Bătrânei Doamne” ar fi preferat să încheie cantonamentul din Slovenia cu un adversar mai abordabil, în care să le dea minute mai multe și tinerilor jucători, dar în aceste condiții, ziua de miercuri va fi una obișnuită, de antrenament, joi se va juca meciul cu croații, urmând ca vineri să se pornească spre casă.

 

No Comments

Comments for UTA a anulat amicalul cu Zalaegerszegi TE! are now closed.