Grupul Popular European (PPE), reuniune extraordinară la Praga

Written by admin. Posted in Politica

Tagged: ,

Published on aprilie 28, 2022 with No Comments

În contextul viitoarei Președinții a Uniunii Europene pe care o va prelua Cehia, Grupul Partidului Popular European are o reuniune extraordinară la Praga.

„Alături de colegii mei mă aflu în aceste zile la Praga, unde are loc reuniunea externă a Grupului PPE. Discuțiile pe care le purtăm vizează războiul din Ucraina și impactul acestuia asupra întregii lumi democratice, participând la dezbateri fostul președinte ucrainean Petro Poroshenko și prințul Karel de Schwarzenberg.

Desigur cea mai importantă temă în dezbatere este lupta pentru libertate și democrație, o incursiune în trecut și o analiză a prezentului. Celelalte teme abordate sunt: stabilitatea pentru Europa și intervențiile speciale cu privire la războiul din Ucraina și efectele acestuia asupra întregii Europe și asupra noastră a tuturor.

Pe această cale ne dorim să definim rolul Uniunii Europene în lume și totodată să consolidăm securitatea Uniunii. Europa trebuie să tragă concluzii de amploare din atacul barbar lansat de Rusia, pentru securitatea întregului continent”, a transmis europarlamentarul PPE, Gheorghe FALCĂ.

 

No Comments

Comments for Grupul Popular European (PPE), reuniune extraordinară la Praga are now closed.