Glad Varga: „Domnul Purcaru are două lacune, una principală, cea de a doua de viziune”

Written by admin. Posted in Politica, Top News

Tagged: , , , , ,

Published on decembrie 11, 2013 with No Comments

Glad Varga, consilier municipal, critică politica şi, implicit, strategia USL Arad, care se bazează exclusiv pe atacuri, nu pe construcţie. Cel mai recent exemplu este cel al consilierului judeţean Mircea Purcaru, care a avut o declaraţie de presă fără esenţă, ce denotă slăbiciunea sa politic-intelectuală.

Consilierul judeţean Mircea Purcaru a insinuat faptul că vor fi mobilizate forţe din partea  PDL pentru susţinerea Elenei Băsescu, pentru ca aceasta să mai obţină un nou mandat europarlamentar.

„Domnul Purcaru are două lacune, una principală, cea de a doua de viziune. În primul rând, domnul Purcaru nu ne spune pe cine să sprijinim, pe care membru al Aradului, cine va reprezanta Aradul în Parlamentul European. Asta pentru că USL Arad nu are un candidat, indiferent cum s-ar numi. Dar, mai grav este că USL Arad nu numai că nu are reprezentant pentru Parlamentul European, dar nici nu sprijină obiectivele Aradului, indiferent de natura acestora. Consider că ar fi mai util că domnul Purcaru să fie mai puţin preocupat de subiecte politice şi să fie mai preocupat în a ne explica de ce Guvernul a întors spatele persoanelor cu dizabilităţi şi le-a tăiat banii care se cuvin, precum şi de refuzul parlamentarilor USL Arad de a vota pentru alocarea de fonduri pentru pasajele Aradului”, a afirmat consilerul municipal Glad Varga.

No Comments

Comments for Glad Varga: „Domnul Purcaru are două lacune, una principală, cea de a doua de viziune” are now closed.