Gheorghe Falcă aruncă „dejecțiile” în curtea Companiei de Apă

Written by admin. Posted in Social

Tagged: , , , ,

Published on august 25, 2015 with No Comments

apa

În această dimineață, reprezentanții Companiei de Apă, care gestionează sistemul de canalizare pluvială și menajeră din municipiu, au fost invitați la Primărie urmare a disfuncționalităților care s-au înregistrat la sistemului de canalizare din zona Micălaca – pasaj Voinicilor.

Concluziile discuțiilor au fost prezentate de Primarul Aradului, care a subliniat că responsabilitatea pentru buna funcționare a sistemului de canalizare din oraș revine Companiei de Apă, începând încă din faza de proiectare și avizare a investițiilor, la funcționare și întreținere :

« Am solicitat ca în termen de o săptămână să ne prezinte soluțiile tehnice pentru remedierea situației iar apoi în termen de două luni să realizeze lucrările la nivel de infrastructură. Deja au început în zonă intervenția pentru decolmatarea conductelor, operațiuni care trebuiau făcute în primăvară. Analiza modului în care este gestionată situația sistemului de canalizare, a modului în care se desfășoară lucrările la rețelele de apă și canalizare în municipiu de către Compania de Apă confirmă necesitatea ca municipalitatea să fie acționar în această regie, pentru că în municipiu este cea mai mare rețea și cel mai mare număr de beneficiari, iar arădenii trebuie să fie parte din decizii. « a declarat dl.Gheorghe Falcă.

No Comments

Comments for Gheorghe Falcă aruncă „dejecțiile” în curtea Companiei de Apă are now closed.