Glad Varga: “Concluzii logice la statistici ilogice”

Written by admin. Posted in Politica, Top News

Tagged: , , , ,

Published on ianuarie 29, 2014 with No Comments

PDL consideră că Mircea Purcaru, preşedinte al PC Arad, are darul de a încurca expresiile cu cifrele şi subiectele între ele. „Am înţeles că domnul Purcaru acuză PDL că îi caută«nod în papură» Guvernului USL. Este o expresie parţial adevărată, pentru că noi căutăm rezolvarea nodurilor, dar al nodurilor rutiere ale Aradului, cele care ar putea fi «descâlcite» de Guvernul USL, prin finalizarea celor două pasaje”, a declarat consilierul municipal Glad Varga.

Trecând de la expresii la cifre, Mircea Purcaru s-a încurcat puţin în cifre, încercând să şocheze! Astfel, a afirmat că Agenţia Judeţeană de Plăţi şi Inspecţie Socială a plătit 14,4 milioane lei, pentru 120.395 beneficiari prestaţii sociale. Asta înseamnă, în medie, 120 de lei/persoană. Sumă enormă, din moment ce pensia minimă e de 350 de lei, acordată pe vremea Guvernului Boc!?! „Oare domnul Purcaru poate trăi cu 120 de lei lunar? Clar că nu. Implicit recunoaşte că diferenţa este completată din alte surse financiare, în mare parte de la bugetele administraţiilor locale”, a completat Glad Varga.

O altă declaraţie incriminatorie la adresa Guvernului USL este cea privind faptul că numărul de beneficiari ai plăţilor în domeniul asistenţei sociale a crescut cu 8000, în decembrie 2013, faţă de octombrie al aceluiaşi an. „Domnul Purcaru recunoaşte că România, sub guvernarea USL, a devenit un stat social. Dacă în două luni, într-un judeţ, avem o asemenea creştere, perspectivele sunt îngrijorătoare. În concluzie, politica socială a Guvernului USL este să dea bani cât mai puţini la cât mai mulţi asistaţi. Mircea Purcaru spune acest lucru cu mândrie. Afirmaţiile mele reprezintă doar o concluzie logică şi pertinentă la declaraţiile domnului Purcaru”, a mai afirmat Glad Varga.

 

No Comments

Comments for Glad Varga: “Concluzii logice la statistici ilogice” are now closed.