“Flames on Bikes – America de Sud “, o nouă provocare

Written by admin. Posted in Social, Top News

Tagged: , , , ,

Published on octombrie 08, 2013 with No Comments

Flames on Bikes, prin intermediul International Police Association (IPA) regiunea 1 Arad, a demarat în primăvara acestui an un important proiect umanitar, intitulat Flames on Bikes–Across Europe to Africa. Consiliul Judeţean Arad, împreună cu alte societăți private, s-au  alăturat acestui demers şi au devenit parteneri oficiali în cadrul acestui proiect.

Concret, doi arădeni – Rareş Bârsan – medic la I.S.U. „Vasile Goldiş” Arad şi  Domiţian Giurgiu – pompier salvator în cadrul aceleaşi instituţii- au plecat spre Maroc în cadrul unei expediții de amploare. Proiectul a avut ca scop colectarea de fonduri pentru copiii bolnavi de leucemie,  acordarea de asistenţă  medicală gratuită comunităţilor izolate din Maroc, precum şi  stabilirea de legături între IPA Regiunea 1 Arad şi unităţile de pompieri, jandarmi şi poliţişti din Maroc. Strângerea de fonduri s-a făcut atât pe plan local cât şi de la unităţile de pompieri, poliţie şi jandarmerie de-a lungul itinerariului propus.

„Aceasta a fost prima ediţie dintr-o acţiune caritabilă desfăşurată pe două continente.  Ne bucurăm că proiectul ” Flames on Bikes – Across Europe to Africa ” , a luat sfârșit cu bine. De curând, ne-am deplasat la Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii „Louis Ţurcanu” din Timişoara, care este singurul spital de profil din vestul țării. Aici, i-am înmânat doamnei profesor Marghit Șerban o donație din partea sponsorilor noștri,  în valoare de 11.700 lei. Nu ne vom opri însă aici, urmeaza partea a doua ” Flames on Bikes – America de Sud “, acțiune care se va derula  în luna  decembrie 2014”, a declarat Rareș Bârsan, medic la I.S.U. „Vasile Goldiş” Arad.

„M-ați impresionat profund cu gestul dumneavoastră. Implicarea activă în favoarea celor aflați în nevoie și în suferință  face cinste deopotriva autorilor ei, cât și celor cărora li se adresează. Ne bucurăm că ați intrat în viața noastră și suntem recunoscători sorții că v-am întâlnit. Vă doresc mult noroc și succes în tot ceea ce întreprindeți”, au fost cuvintele rostite de prof. Marghit Șerban la primirea donației din partea celor doi arădeni.

 

No Comments

Comments for “Flames on Bikes – America de Sud “, o nouă provocare are now closed.