După o lungă perioadă de stagnare la Gurahonț se investește în modernizare

Written by admin. Posted in Social

Tagged: , , , , , ,

Published on noiembrie 07, 2014 with No Comments

Vineri, 07 octombrie, președintele Consiliului Județean Arad, Nicolae Ioțcu s-a deplasat în localitatea arădeană Gurahonț. Aici, alături de primarul Ana Lenuța Moțica, deputatul ACL, Eusebiu Pistru și mai mulți invitați a fost inaugurată o stradă recent asfaltată. Este un proiect care se bucură de tot sprijinul autoritaților județene, care promit că vor contribui în continuare la dezvoltarea Gurahonțului. Președintele Ioțcu a ținut să o felicite pe primărița Moțica, pentru că după o lungă perioadă de stagnare din cauza unor probleme de administrație locală, Gurahonțul începe să se dezvolte și în maxim un an, această localitate va trebui sa ajungă la nivelul comunelor din jur.

„Vreau să- i mulțumesc doamnei primar Moțica pentru faptul că a reușit să modernizeze această stradă și trebuie să o felicit  pentru că după mulți ani de stagnare, Gurahonțul trecând prin mai multe faze de administrare , mă refer la administrația locală, iată că în sfârșit s-a găsit omul care să înceapă să aducă infrastructura la parametrii pe care și celelalte commune din această zonă îi îndeplinesc. Consiliul Județean va sprijini în continuare modernizarea comunei Gurahonț, împreună cu doamna primar credem că o să recuperăm în doi ani ceea ce mulți ani nu s-a făcut în localitae. O felicit încă odată, îi urez succes din partea noastră tot sprijinul, probabil că de anul viitor vom găsi bani europeni în sesiunea 2014-2020, astfel  încât sume importante să vină către Gurahonț”- a declarat președintele CJ Arad, Nicolae Ioțcu.

Deputatul Eusebiu Pistru a ținut și el să aprecieze activitatea primarului Ana Lenuța Moțica și se arată încântat că o localitate aflată în colegiul său parlamentar va prinde viață și infrastructura se va dezvolta în această comună.

„Mă bucur și eu că după 20 de ani în comuna Gurahonț se vede că se muncește și o felicit pe doamna primar, Consiliul Local pentru investițiile pe care le-a făcut și cu siguranță vor mai urma o serie de investiții. Eu sunt de părere că doamna primar Moțica împreună cu comnsilierii locali vor reuși să atragă bani europeni pentru modernizarea acestei localități, care a fost uitată o bună bucată de timp”- a declarat deputatul Eusebiu Pistru

[nggallery id=235]

 

 

No Comments

Comments for După o lungă perioadă de stagnare la Gurahonț se investește în modernizare are now closed.