Iustin Cionca, preşedintele Consiliului Judeţean Arad: „Aradul este în centrul administrației publice europene”

Written by admin. Posted in Politica

Tagged: , , , ,

Published on martie 19, 2018 with No Comments

 „Aradul este în centrul administrației publice europene, într-o organizare cum nu s-a mai realizat în ultimii 20-30 de ani,  pentru a oferi vizibilitate  oraşului şi judeţului nostru, în anul Centenarului! Începe una dintre cele mai intense, importante și frumoase săptămâni din mandatul meu de președinte al Consiliului Județean Arad!”, a declarat Iustin Cionca, preşedintele Consiliului Judeţean Arad.

Începând de astăzi primim în Arad peste 150 de personalități din administrația publică europeană, venite din 20 de ţări, începând cu Marea Britanie, Italia, Germania sau Franţa şi continuând cu Serbia, Bosnia, Albania sau Azerbaidjan. În perioada 20-22 martie ele participă la Plenara de Primăvară a Adunării Regiunilor Europei, la Palatul Administrativ din municipiu.

„Este o ocazie pentru a face Aradul mai cunoscut în Europa, pentru a prezenta proiectele noastre și a dezvolta parteneriate administrative cu unele dintre cele mai performante administrații de pe continent. Nu în ultimul rând, este un prilej să învățăm de la cei mai buni decât noi, pentru că avem nevoie de lecții și de experiență!”, a precizat Iustin Cionca.

Cei peste 150 de participanţi provin din Albania, Danemarca, Suedia, Spania, Ungaria, Moldova, Belgia, Bosnia, Croaţia, Italia, Ucraina, Franţa, Serbia, Germania, Norvegia, Marea Britanie, Austria, Olanda, Azerbaidjan şi, desigur, România.

 

 

No Comments

Comments for Iustin Cionca, preşedintele Consiliului Judeţean Arad: „Aradul este în centrul administrației publice europene” are now closed.