Deputat Eusebiu Pistru: Gunoaiele de la centrele de carantină, un pericol pentru toţi arădenii

Written by admin. Posted in Politica

Tagged: , ,

Published on martie 12, 2020 with No Comments

Vreau să trag un semnal de alarmă asupra modului în care firmele de salubritate care colectează gunoiul în Arad înţeleg să ia în considerare măsurile de prevenţie a răspândirii coronavirusului. Mai exact, din informaţii de la faţa locului, provenite de la cetăţeni, angajaţii firmei dau dovadă de totală iresponsabilitate în acţiunea de colectare a gunoaielor de la centrele de carantină. Gunoaiele sunt manevrate cu mâna, fără niciun fel de echipament de protecţie şi încărcate în maşini. Poate nu este vina lor, ci a celor care o conduc, dar, dacă aceştia dau dovadă de inconştienţă, autorităţile nu ar trebui să îi oblige să ia măsuri de protecţie?

Și aici mă refer la Consiliul Județean care coordonează această activitate.

Vreau să îi întreb pe cei răspunzători de gestionarea situaţiei ce se întâmplă cu gunoaiele colectate de la centrele respective, unde sunt duse şi cine răspunde de arderea lor. Deasemenea, fără să învinuiesc pe cineva şi tot în urma unor întrebări venite de la cetăţeni, vreau să întreb conducerea Consiliului Judeţean dacă medicii care efectuează consultaţii la centrele de carantină sunt sau nu sunt dotaţi cu echipamente adecvate, astfel încât să evite orice posibilă contaminare. Acum nu mai este vorba despre politică, ci despre siguranţa arădenilor, iar autorităţile locale, în speță Consiliul Judetean, primăria și instituțiile abilitate trebuie să facă tot posibilul pentru a ne feri de contaminare.

 

Deputat,

Eusebiu PISTRU Deputat Eusebiu Pistru: Gunoaiele de la centrele de carantină, un pericol pentru toţi arădenii

No Comments

Comments for Deputat Eusebiu Pistru: Gunoaiele de la centrele de carantină, un pericol pentru toţi arădenii are now closed.