Dan Petrescu este noul Campion Național al tăietorilor de lemne STIHL Timbersports (galerie foto)

Written by admin. Posted in Sport

Tagged: , , , , ,

Published on iunie 21, 2015 with No Comments

Localitatea Săcuieni din județul Bihor a găzduit sâmbătă 20 iunie, Campionatul Naţional al Tăietorilor de lemne, STIHL Timbersports, competiţie la startul căreia s-au aliniat cei mai buni opt tăietori de lemne din România.

Cel mai în „vână” tăietor de lemne s-a dovedit a fi anul acesta Dan Petrescu, urmat de Nagy Botond, iar pe treapta a treia a podiumului a urcat Nagy Csongor. Pe locul patru s-a clasat Szilard Cser, locul cinci Ionel Mariniță urmat pe locul șase de Ioan Nyamcsuk. Pe locul șapte, Costel Pleș iar clasamentul a fost încheiat de Carol Palfi.

Primii cinci clasați în acest concurs vor reprezenta România la Campionatul Mondial al tăietorilor de lemne ce va avea loc în toamnă în Polonia.

Mulțumim președintelui clubului arădean Timber Sport West, ec. Aurel Ionescu cel care ne-a asigurat atât transportul cât și buna dispoziție, pentru a fi martori la acest inedit eveniment.

În curând ne vom reîntâlni cu acești tăietori de lemne la competiția anuală desfășurată în orașul nostru și care va fi dotată cu „Cupa Aradului”

[nggallery id=325]

 

No Comments

Comments for Dan Petrescu este noul Campion Național al tăietorilor de lemne STIHL Timbersports (galerie foto) are now closed.