Cupa XOX Gym, Open Banat&Transilvania

Written by admin. Posted in Sport

Tagged: , , , ,

Published on octombrie 06, 2016 with No Comments

 fitnes
Duminica, la Sala Polivalenta Victoria din Arad, in prezenta a peste 500 de spectatori si peste 60 sportivi, a avut loc prima editie a Cupei XOX Gym, Open Banat & Transylvania. Pe langa sportivii de nationalitate romana, care au fost din toata tara (Arad, Timisoara, Craiova, Resita, Satu Mare, Constanta, Tg. Jiu, etc.), la concursul de la Arad au fost prezenti si sportivi din Italia, Ungaria si Serbia.
Concursul a debutat cu un dans oferit de Salsa Fever si un moment cu totul special si anume retragerea din concursuri de fitness a lui Eugen Kantor, in varsta de 69 de ani, sportiv aradean, care in 1992 primeste distinctia de maestru al sportului, avand in palmares peste 30 de concursuri nationale si international castigate.
In cadrul concursului de duminica cele mai importante premii au fost castigate in ordinea aceasta de catre Peter Molnar (Ungaria) – Overall Bodybuiding (premiu de 1000 euro), Abbiuso Lorenzo (Italia) – Overall Men’s Sport  Physique – sportiv si trainer la XOX Gym (premiu de 400 euro) si Madarasz Kitti (Ungaria) – Overall Women Physique. S-au mai acordat si 12 premii de cate 100 euro castigatorilor de la fiecare categorie in parte.
“Sunt mandru de sportivii nostrii de la XOX Gym, care au obtinut doua locuri IV, prin Andrei Scortar la Senior Men Bodybuilding pana in 70 kg si la diferenta de doar un punct de podium prin Alexandra Ioana Luca (la prima participare la un concurs de fitness), locul 3 Urdas Calin, avand o concurenta acerba in proba de Bodybuilding pana in 80kg, locul 3 Pana Gheorghita, la categoria Women’s Athletique & Muscular, locul II Catalina Alupoaiei, la prima participare, la categoria Women’s Model Physique si un loc I si in acelasi timp Overall a primit Lorenzo Abbiuso, sportiv aradean de nationalitate mixta romano italiana. Tin pe aceasta cale sa ii felicit, sunt mandru de ei. Totodata as vrea sa felicit toti sportivii participanti sis a le comunic ca ii mai asteptam si anul viitor la Arad, pentru un concurs mult mai spectaculos decat acesta. Multumesc domnului preşedinte WBPF Axel Bauer (Austria), echipei de albitri străini si partenerilor nostrii pentru participare si implicare, si nu in ultimul rand echipei formata din staff ul XOX, organizatorilor si publicului aradean”, ne precizeaza Constantin Bîşcă, patron al XOX Gym si organizator principal Cupa XOX Gym.
Tinem sa amintim ca cele doua fete aflate la prima participare, au fost antrenate de catre insusi Constantin Bîşcă, iar cei doi baieti sunt antrenori ai salii XOX Gym. La categoria Men’s Sport Physique peste 1,80 m a castigat tot un aradean si anume Emil Balan.
Atât spectatorii cât şi sportivii s-au aratat foarte multumiti de organizare, asta observandu se si in zecile de aprecieri si comentarii de pe retelele de socializare, multi dintre ei promitand o revenire in orasul nostru. Ii si asteptam anul viitor, dupa cate ne promite patronul XOX Gym la un concurs si mai frumos!

No Comments

Comments for Cupa XOX Gym, Open Banat&Transilvania are now closed.