Corina Crișan: „Este de neconceput modul în care cei din PSD se opun investițiilor în sistemul de sănătate”

Written by admin. Posted in Politica

Tagged: , , , , ,

Published on iulie 26, 2016 with No Comments

corina crisan

Aflată într-o conferință de presă ce a avut loc marți la sediul PNL Arad, consilierul județean Corina Crișan, medic de profesie, s-a declarat uimită de modul în care consilierii municipali PSD, în frunte cu doctorul Gheorghe Furău, au decis să se opună investițiilor municipalității în cadrul Spitalului Județean Arad.

„Din punctul meu de vedere este de neconceput modul în care consilierii PSD s-au opus astăzi, în cadrul ședinței de Consiliu Local Municipal, investițiilor în sănătatea arădenilor. Am rămas uimită să văd cum colegul și prietenul meu, domnul doctor Gheorghe Furău, împreună cu ceilalți consilieri PSD și ALDE, au decis să nu voteze un astfel de proiect. Vorbim despre finanțarea unor reparații curente la baza de tratament și fizioterapie și la cabinetele de chirurgie și urologie. Totodată, vorbim despre achiziționarea unor aparaturi de climatizare (aer condiționat). Și știm cu toții că, atunci când suferi de o boală sau după anumite intervenții medicale, numai de supărări legate de temperaturile ridicate din această perioadă nu mai ai nevoie. În același timp, vorbim despre dotarea cu aparatură medicală precum aplicatorul pentru clipuri pentru nefrectomii și operații urologice, despre un set de radiografii standard și imagini digitale sau despre un aparat de sterilizare rapidă – aparat atât de necesar intervențiilor la cataractă. Nu vreau să cred că domnul Furău a acționat cumva împotriva colegilor săi de breaslă. N-aș vrea să cred că, spre exemplu, prin decizia de a nu vota astfel de investiții, domnul Furău îi refuză șansa colegului nostru, profesorul doctor Ioan Ioiart, de a practica intervențiile chirurgicale necesare. Înainte de alegeri, cei din PSD au promovat diferite teme electorale legate de sănătate, de investițiile în Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad și chiar reînființarea unui Spital Municipal. Iată că, la o lună și jumătate de la alegeri, cei din PSD nu votează investiții importante în sistemul medical arădean. Iată că, deși vorbeau despre sănătate înainte de alegeri, după alegeri nu-i mai interesează sănătate arădenilor. Este trist și cinic modul în care acești oameni înțeleg să ducă o politică în folosul cetățeanului”, a declarat doctorul Corina Crișan, consilier județean PNL Arad.

No Comments

Comments for Corina Crișan: „Este de neconceput modul în care cei din PSD se opun investițiilor în sistemul de sănătate” are now closed.