Constantin Traian Igaș: “PNL prețuiește sănătatea”

Written by admin. Posted in Politica

Tagged: , , , ,

Published on septembrie 05, 2016 with No Comments

igas (Copy)

Senatorul arădean Constantin Traian Igaș nu a rămas indiferent la solicitările Federației SANITAS de a elimina inechitățile din sistemul public de sănătate și s-a adresat premierului Dacian Cioloș.

În calitate de parlamentar de Arad i-am solicitat premierului să intervină în deblocarea dialogului dintre miniștrii sănătății și muncii și Federația Sanitas. Intervenția dânsului este necesară pentru a lua în discuție la nivelul executivului toate propunerile înaintate de Federație. Sănătatea merită o atenție deosebită, iar PNL este sensibil la acest aspect, sănătatea fiind o prioritate a programului nostru în care propunem un plan ambițios pentru acest domeniu, declară senatorul liberal, Constantin Traian Igaș.

În prezent proiectul de lege privind aprobarea Ordonanţei de urgenţã a Guvernului nr.20/2016 este în lucru, la comisiile permanente ale Senatului, existând deja o propunere legislativă pentru modificarea şi completarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr.57/2015 privind salarizarea personalului plătit din fonduri publice în anul 2016, depusă ulterior.

Sistemul de sănătate este plin de inechități, atât pentru personalul angajat cât și pentru pacient, dar atunci când propui remedierea lor, ideea este ca propunerea să nu producă altele în schimb. Din păcate această ordonanță de urgență reușește să genereze inechități, în loc să le remedieze, este de părere senatorul Traian Igaș.

No Comments

Comments for Constantin Traian Igaș: “PNL prețuiește sănătatea” are now closed.