Mai multe percheziţii în Arad şi Bihor

Written by admin. Posted in Social, Top News

Tagged: , , , , ,

Published on iunie 05, 2013 with No Comments

Poliţiştii de investigaţii criminale arădeni efectuează, la această oră, mai multe percheziţii în judeţul Arad şi Bihor la locuinţele unor persoane suspectate de tâlhărie, furturi din societăţi comerciale, din locuinţe şi furturi din străinătate.

Şase persoane au fost conduse la audieri, în urma percheziţiilor efectuate de poliţiştii de investigaţii criminale arădeni , în judeţulAradşi Bihor. Poliţiştii arădeni au efectuat în această dimineaţă, şase percheziţii (cinci în judeţul Bihor şi una în judeţulArad) la locuinţele unor persoane suspectate de tâlhărie, furturi din societăţi comerciale, din locuinţe şi furturi din străinătate.

Din grupare fac parte şase tineri, cu vârste între 20 şi 30 de ani, suspectaţi că au săvârşit fapte de tâlhărie, au furat din locuinţe şi din societăţi comerciale, atât în judeţulAradşi Bihor. Aceştia sunt cercetaţi şi pentru furturi de cabluri din cupru, comise pe teritoriul Franţei.

Patru din cei şase suspecţi, toţi din judeţul Bihor, au fost reţinuţi de poliţişti, pe bază de ordonanţă de reţinere, urmând ca ulterior să fie prezentaţi magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.

Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a suspecţilor şi pentru stabilirea prejudiciului creat.

No Comments

Comments for Mai multe percheziţii în Arad şi Bihor are now closed.