Confort Construct&Instal 2015, şansa să ieșiți din umbra marilor retaileri

Written by admin. Posted in Social

Tagged: , , , ,

Published on martie 05, 2015 with No Comments

Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură a judeţului Arad organizează, în perioada 19–22 martie 2015, la Complexul EXPO Arad, cea de-a XXI-a ediţie a evenimentului internaţional Confort Construct&Instal.

Peste 60 de agenţi economici din ţară şi străinătate şi-au rezervat deja standuri în cadrul evenimentului, 30% fiind companii din Ungaria, oferta participanților adresându-se atât firmelor cât și persoanelor fizice interesate să realizeze sau să modernizeze construcții civile și industriale.

Confort Construct&Instal dă în fiecare an startul în  domeniul construcțiilor și instalațiilor, fiind o platformă dedicată antreprenorilor care produc, comercializează și prestează servicii în construcții, instalații, decorațiuni interioare, energii neconvenționale și celor din sectorul imobiliar.

Participarea cu un stand în cadrul evenimentului oferă firmelor, indiferent de mărimea acestora, șansa de a se prezenta vizitatorilor și de a arăta că au produse și servicii de calitate și o mai mare flexibilitate în relația cu clientul. Într-o perioadă în care mulți dintre agenții economici din sector caracterizează  piața ca fiind una apatică, realizarea unui eveniment atractiv care să relanseze interesul clienților este posibilă doar printr-un parteneriat între firmele din domeniu și Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură a judeţului Arad, în calitate de organizator”, a declarat Cimi Enache, managerul evenimentului.

Pe parcursul celor patru zile de expoziţie, se vor organiza întâlniri de afaceri între agenţi economici din ţară şi străinătate, oferind şansa participanţilor să identifice noi posibilităţi de afaceri şi şanse de investiţie pe pieţe noi, în alte zone.

 

No Comments

Comments for Confort Construct&Instal 2015, şansa să ieșiți din umbra marilor retaileri are now closed.