Infracțiuni rutiere

Written by admin. Posted in Politica

Tagged: , ,

Published on noiembrie 27, 2017 with No Comments

Polițiștii rutieri au întocmit trei dosare de cercetare penală pentru săvârșirea de infracțiuni rutiere.

Polițiștii au depistat ieri în trafic, pe raza municipiului, un tânăr de 24 de ani în timp ce conducea un autoturism având o alcoolemie de 0,82 mg./l. alcool pur în aerul expirat, iar pe raza localității Sântana un tânăr de 23 de ani, în timp ce conducea un autoturism fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit că celui din urmă conducător auto, i-ar fi fost încredințat autoturismul de către o femeie de 29 de ani.

Pe numele celor în cauză au fost întocmite dosare de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de: conducere sub influența alcoolului, conducere fără permis și încredințarea autoturismului unei persoane care nu deține permis de conducere.

 

Polițiștii rutieri în acțiune

În ultimele 24 de ore, poliţiştii rutieri au efectuat atât în municipiu cât şi pe raza judeţului, mai multe acţiuni, având ca scop prevenirea şi combaterea accidentelor rutiere.

Pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 134 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de aproximativ 56.000 de lei.

Dintre acestea, 37 au fost aplicate pentru depăşirea vitezei legale de deplasare, 97  pentru nefolosirea centurii de siguranţă, neacordare de prioritate, efectuarea de depăşiri neregulamentare şi alte abateri de la normele privind reglementarea circulaţiei pe drumurile publice.

De asemenea, au fost reţinute 8 permise de conducere, 2 certificate de înamtriculare.

No Comments

Comments for Infracțiuni rutiere are now closed.