Compania de Apă Arad S.A. semnează cel de-al zecelea contract de lucrări din cadrul proiectului major de apă şi canalizare al judeţului Arad.

Written by admin. Posted in Social, Top News

Tagged: , , , , , ,

Published on aprilie 22, 2013 with No Comments

Compania de Apă Arad anunţă semnarea Contractului CL10 „Extindere reţele de apă şi canalizare în Nădlac”, din cadrul Proiectului „Extinderea şi modernizarea infrastructurii de apă şi apă uzată din judeţul Arad”, proiect cofinanţat din Fondul de Coeziune prin Programul Operaţional Sectorial „Mediu”, al cărui beneficiar este Operatorul Regional S.C. Compania de Apă Arad S. A.

CL10 „Extindere reţele de apă şi canalizare în Nădlac” este cel de-al zecelea contract adjudecat până în prezent în cadrul proiectului major de investiţii şi a fost atribuit, prin licitaţie deschisă, companiei S.C.Selina S.R.L.

Contractul, cu o valoare de 21.493.065,21 lei, se va derula pe o perioadă de 24 de luni cu o perioadă de notificare a defectelor de 12 luni şi vizează:

­       Extinderea sistemului de distribuţie apă potabilă cu o lungime de 4,93 km, distribuţia urmând să se realizeze printr-o reţea mixtă (inelară şi ramificată),

­       Realizarea unui număr de 273 branşamente de proprietăţi,

­       Extinderea reţelei de canalizare cu 40,427 km,

­       Executarea unui număr de 803 cămine de vizitare, spălare, de rupere de pantă, de intersecţie, respectiv a 2274 de racorduri individuale, pe traseul reţelei de canalizare, pentru realizarea racordurilor individuale prevăzându-se un număr de 1405 de cămine intermediare de racord.

Oraşul Nădlac are o populaţie confirmată de 7234 locuitori la nivelul anului 2011.

Proiectul – Extinderea şi modernizarea infrastructurii de apă şi apă uzată din judeţul Arad – AQUA PROJECT ARAD este implementat pe teritoriul a 13 unităţi administrativ-teritoriale ale judeţului, contribuind esenţial la dezvoltarea unui sistem modern şi conform cu normele europene, îmbunătăţind totodată şi serviciile prestate de S.C: Compania de Apă Arad S.A. Valoarea totală a proiectului este de 577.492.535 lei fără TVA, din care 76,48% reprezintă contribuţia nerambursabilă a Uniunii Europene, 11,7% cea a Guvernului României, iar 1,8% contribuţia autorităţilor locale din aria proiectului, restul de 10,02% fiind obţinut de S.C. Compania de Apă Arad S.A. prin credit bancar garantat de Consiliul Judeţean Arad.

No Comments

Comments for Compania de Apă Arad S.A. semnează cel de-al zecelea contract de lucrări din cadrul proiectului major de apă şi canalizare al judeţului Arad. are now closed.