Cea de-a XX-a ediţie a târgului internațional de construcții și instalații – Confort Construct & Instal a fost un succes

Written by admin. Posted in Top News, Utile

Tagged: , , , , ,

Published on martie 31, 2014 with No Comments

Cea de-a XX-a ediţie a târgului internațional de construcții și instalații – Confort Construct & Instal (20-23 martie 2014) s-a încheiat cu succes atât pentru organizatori, cât şi pentru cei peste 80 de expozanţi din ţară şi străinătate, Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură a judeţului Arad  demonstrâmdu-şi, încă o dată, profesionalismul în ceea ce priveşte organizarea de evenimente specifice, care să antreneze şi să ajute la dezvoltarea mediului de afaceri din zonă.

Vizitatori din patru judeţe ale ţării au călcat pragurile Expo Arad pentru a vizita, pe o suprafaţă de 4.000 mp spaţiu interior şi exterior, produsele şi serviciile expuse:  tehnologii și materiale de construcții folosite pentru proiectarea, construcția, renovarea sau modernizarea construcțiilor civile și industriale, decorațiuni interioare, instalații sanitare, termice și electrice, echipamente de climatizare și condiționare a aerului, tehnologii și echipamente de producere apă caldă și energie electrică din surse regenerabile, oferte imobiliare, servicii și echipamente de pază și protecție.

În ciuda situaţiei economice actuale cu care se confruntă unele societăţi comerciale, Confort Construct şi Instal a adus în 2014 o creştere cu 10% a numărului expozanţilor care au ales platforma EXPO Arad pentru a-şi promova produsele şi serviciile. Demonstrăm astfel contribuţia concretă la sprijinirea agenţilor economici din zonă, precum şi la crearea unui mediu concurenţial benefic pentru fiecare vizitator. Ne bucurăm de varietatea de vizitatori care au luat legătura cu expozanţii din cadrul târgului, dar şi de succesul evenimentului de brokeraj din cadrul Confort Construct&Instal”, a declarat Gheorghe SECULICI, preşedintele CCIA Arad.

În perioada următoare, CCIA Arad, prin Complexul Expo Arad pregăteşte Târgul Primăverii (24-27 aprilie 2014), eveniment dedicat sectorului de flori şi grădinărit, sectorului de turism, cât şi pasionaţilor de vânătoare şi pescuit.

No Comments

Comments for Cea de-a XX-a ediţie a târgului internațional de construcții și instalații – Confort Construct & Instal a fost un succes are now closed.