TNL: „Caravana Tricolorul ajunge la Arad!”

Written by admin. Posted in Utile

Tagged: , , ,

Published on noiembrie 07, 2018 with No Comments

Tineretul Național Liberal marchează Anul Centenar prin acțiunea “Caravana Tricolorul”. Drapelul  de 30 m lungime și 10 m lățime ajunge la Arad în 16 noiembrie. Anul acesta sărbătorim 100 de ani de la Marea Unire, de la momentul în care drumul României s-a schimbat definitiv prin efortul admirabil al unei generații de oameni politici extraordinari.

Sărbătorind Anul Centenar, Tineretul Național Liberal a lansat „Caravana Tricolorul”. Printr-o acțiune simbolică desfășurată la nivel național, organizațiile TNL vor purta drapelul național prin toate județele țării până pe 25 Noiembrie, când tricolorul va fi arborat la Alba Iulia.

“Avem obligața de a marca acest moment, mai ales prin prisma faptului că oraşul nostru, Arad, este capitala politică a Marii Uniri. De aceea, în data de 16 noiembrie, invit toți tinerii, voluntarii din ONG-urile arădene, precum și orice arădean care conștientizează importanța momentului istoric în care ne aflăm să vină alături de noi pe platoul din fața Primăriei Municipiului Arad începând cu ora 16:00 și împreună să ne cinstim înaintașii!” a declarat Bogdan Boca, președinte organizația municipală a TNL Arad.

“Suntem mândri că putem celebra Anul Centenar într-un mod inedit care onorează drapelul României. Ne așteptăm ca în Arad, capitala politică a Marii Uniri să avem parte de susținerea arădenilor de toate vârstele, dar în special ne dorim ca tinerii să se alăture acestei acțiuni plină de simbolism. Consider că este important ca generația actuală, dar și cea viitoare să omagieze sacrificiile corifeilor noștri cărora le datorăm libertatea de care ne bucurăm în fiecare zi” declară Patricia Dinga, președinte executiv TNL Arad.

 

No Comments

Comments for TNL: „Caravana Tricolorul ajunge la Arad!” are now closed.