Misiuni executate de ISU Arad

Written by admin. Posted in Utile

Tagged: , , ,

Published on iulie 03, 2017 with No Comments

În perioada 30.06.2017 – 03.07.2017, subunităţile de intervenţie ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „ Vasile Goldiş „ al judeţului Arad au executat 78 misiuni şi 7 de recunoaşteri în obiective din raioanele de intervenţie.

S-a acţionat pentru stingerea unui număr de 6 incendii, 1 descarcerare, 3 misiuni căutare persoana înecată, 1 misiune de cercetare chimică, biologică, radiologică nucleară, 3 misiuni asistenţă persoane.

Modulele SMURD au acţionat pentru acordarea asistenţei medicale în 64 de cazuri.

Pentru eficientizarea intervenţiilor şi optimizarea timpilor de răspuns subunităţile au executat 7 misiuni de recunoaştere în unele obiective din raioanele de intervenţie. Pe timpul misiunilor de recunoaştere se verifică sursele de alimentare cu apă, căile de acces în obiectiv, configuraţia acestuia şi alte elemente care sunt semnificative pe timpul intervenţiei.

Incendiile s-au manifestat la vegetaţie uscată, resturi vegetale, pubele de gunoi, baloţi de paie sau anexe cu posibilităţi de propagare la construcţii sau alte bunuri. Au fost localizate, limitate şi stinse în limitele găsite fără a produce alte pagube.

În data de 01 iulie a.c, echipajul C.B.R.N al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Vasile Goldiş” al judeţului Arad a fost solicitat de către comisarii Gărzi de Mediu pentru a executa măsurători în zona fostei platforme industriale a Combinatului Chimic din localitatea Vladimirescu.

În urma măsurătorilor efectuate în afara depozitului nu au fost identificate valori care să depăşească fondul natural.

Începând de azi, 03 iulie, un echipaj de căutare cu barcă din cadrul Detaşamentului de Pompieri Arad, va sprijini echipajul Secţiei Bârzava pentru că identificarea minorului înecat în râul Mureş în zona Conop – Odvoş în data de 25.06.2017

No Comments

Comments for Misiuni executate de ISU Arad are now closed.