Arădencele pot beneficia, gratuit, de testarea Babeş Papanicolau, la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad!

Written by admin. Posted in Social

Tagged: , , , ,

Published on martie 07, 2017 with No Comments

Corina Crisan

Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad (SCJU), prin cabinetul de ginecologie din incinta Secţiei de Obstetrică – Ginecologie oferă gratuit pentru femeile cu vârsta cuprinsă între 25 şi 64 de ani, un test gratuit Babeş Papanicolau. Posibilitatea testării gratuite face parte din programul de screening al cancerului de col-uterin, derulat la nivelul SCJU Arad.

Pentru a putea beneficia de testare, arădencele interesate, trebuie să se prezinte la medicul de familie care le va înmâna un bilet de trimitere special, atât celor înscrise pe lista proprie de asigurați, dar și celor fără asigurare de pe listele suplimentare.

„Această investigație gratuită, oferă șansa de a depista leziuni precursorii ale cancerului de col uterin aflate în evoluție spre cancere invazive. Tratamentul corect și la timp al acestor leziuni permite prevenirea instalării cancerului de col uterin și salvarea vieții femeii respective. Le îndemn pe arădence să ia în considerare programul nostru şi să facă acest test, pe care îl pot considera chiar un cadou de mărţişor, deosebit de important pentru sănătatea fiecăreia dintre noi. Pe această cale, doresc să le transmit încă de astăzi un călduros „La Mulţi Ani”, cu ocazia zilei de mâine, 8 Martie”, a precizat dr. Corina Crişan, manager interimar al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad.

Pentru facilitarea accesului pacientelor în centrul de recoltare propriu al Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad, activitatea cabinetului de ginecologie din incinta Secției de Obstetrică – Ginecologie din strada Episcopiei se desfășoară, de luni până vineri, între orele 08.00 – 20.00.

De asemenea, pentru femeile care doresc să îşi facă programare pentru testare, conducerea SCJU Arad a pus la dispoziţie numărul de telefon: 0730110177. Vă aşteptăm!

No Comments

Comments for Arădencele pot beneficia, gratuit, de testarea Babeş Papanicolau, la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad! are now closed.