Iustin Cionca: „Le cer parlamentarilor PSD de Arad să voteze moțiunea împotriva Guvernului Dăncilă!”

Written by admin. Posted in Politica

Tagged: , ,

Published on octombrie 08, 2019 with No Comments

 

Prim-vicepreședintele PNL Arad, Iustin Cionca, susține că moțiunea de cenzură citită în Parlamentul României de către PNL trebuie să obțină voturile necesare, pentru că PSD a afectat grav România.

Iustin Cionca este de părere că nu numai activitatea Guvernului a fost sub orice critică, ci și prestația parlamentarilor puterii, care au girat măsuri cu impact negativ asupra vieții în România și asupra imaginii internaționale a statului.

Această guvernarea PSD le-a furat românilor până și speranța unei vieți mai bune în România. Fiecare zi de guvernare PSD este o zi de dezastru, și pentru viața personală a românilor, dar și pentru activitatea instituțiilor. Ca să reconstruim România, Guvernul Dăncilă trebuie demis de urgență”.

Iustin Cionca este de părere că și parlamentarii PSD de Arad ar trebui să se alăture celorlalți deputați PSD care au anunțat deja că vor susține moțiunea. „Este șansa lor să se delimiteze de guvernarea catastrofală și să demonstreze că au păstrat un dram de responsabilitate. Se știe foarte bine că PSD Arad s-a întors mereu după cum a suflat vântul, l-a susținut necondiționat pe Victor Ponta, apoi pe Liviu Dragnea, iar acum pe Dăncilă. E timpul ca pesediștii din Arad să se gândească și la cetățeni, nu numai la interesele lor personale și ale șefilor lor de partid!” – a precizat Iustin Cionca.

 

 

No Comments

Comments for Iustin Cionca: „Le cer parlamentarilor PSD de Arad să voteze moțiunea împotriva Guvernului Dăncilă!” are now closed.