„Am fi adus UTA la un alt nivel” susțin foștii potențiali investitori

Written by admin. Posted in Sport, Top News

Tagged: , , , ,

Published on iunie 15, 2022 with No Comments

Oamenii de afaceri care ar fi dorit să se asocieze „proiectului” UTA, dar au fost în final refuzați de actuala conducere „alb-roșie”, au remis la rândul lor un comunicat care dorește să facă lumină asupra intențiilor pe care le aveau.

Semnatarii comunicatului – Simion Apreutese, Cătălin Juncan, Rudolf Vizental și Marius Grada –  susțin că principalul lor scop ar fi fost „să aducă UTA la un alt nivel”.

Iată, mai jos, punctul de vedere al oamenilor de afaceri:

„Pentru UTA, pentru Arad

Am aflat cu surprindere despre decizia domnului Alexandru Meszar, de a „nu mai asocia UTA” cu grupul nostru de investitori, hotărâre luată într-un moment în care discuțiile păreau foarte aproape de finalizare.

Decizia, anunțată de domnul Meszar în numele clubului UTA, ne-a surprins neplăcut, pentru că, dacă spunem „gust amar”, e prea putin, în contextul în care planurile noastre pentru a investi în club și pentru a-l stabiliza și a-l duce la un alt nivel de organizare și profesionalizare erau pregătite, atât în plan financiar cât și managerial și cunoscute de toți cei care sunt apropiați de club.

Proiectul nostru, pe care nu am apucat să îl aducem în spațiul public, prevedea o politică sustenabilă de dezvoltare a clubului, bazată pe transparență, bună organizare, echilibru și proiecții clar definite, cunoscute de toți iubitorii UTA-ei, într-o structură de personal care se regăsește în aceleasi valori – lucruri aplicate de fiecare dintre noi în business-urile de success  pe care le conducem.

Înainte de a fi potențiali investitori, suntem suporteri ai „Bătranei Doamne”. De mici copii venim la stadion și suntem alături de echipă. Chiar dacă unii am plecat din Arad, sufletul a fost întotdeauna aici. Avem spiritul utist în sange, la fel ca alte zeci de mii de arădeni. Nu am face niciodată rău acestui club, preferăm să pierdem banii, fără niciun regret.

Ne-am unit eforturile din dorința de a face mai mult, de a face bine Aradului, de a ridica nivelul de profesionalism al acestui club. Să aducem la UTA o viziune pe termen lung, să punem în practică un proiect sustenabil, nu doar să ne mulțumim cu „supraviețuirea” de la un an la altul.

Referitor la cele exprimate de domnul Alexandru Meszar, suntem perfect de acord că implicarea noastră ar fi creat ambiții – unele pozitive, canalizate spre rezultate și cu așteptări pe măsură. Iar orgolii – doar în raport cu adversarii, pentru că oamenii care iubesc UTA, o iubesc mai presus de orgolii și de interese personale!

Cât privește „grupulețele”, singura problemă putea fi in zona grupurilor de interese din jurul clubului, „mărunțișurilor” care nu au de-a face cu o afacere clădită pe piloni solizi, lucru cu care într-adevăr nu rezonăm.

Prin transparență și crearea unui club deschis, în care suporterii să se poată implica direct, eram convinși că am fi adus UTA la un alt nivel.

Rămânem in continuare suporteri alb-roșii, iar iubirea față de UTA nu ne-o poate lua nimeni! Dar, totuși, cu conștiința împăcată, fiindcă am încercat, ca arădeni, să-i arătăm respectul cuvenit „Bătrânei Doamne”

Îi dorim actualei conduceri înțelepciunea de a găsi liniștea, continuitatea și stabilitatea pentru performanță!

#doarUTA”.

No Comments

Comments for „Am fi adus UTA la un alt nivel” susțin foștii potențiali investitori are now closed.