Adrian Florin Tat, viceprimar al comunei Hălmăgel face precizări legate de conflictul apărut în media

Written by admin. Posted in Politica

Tagged: , ,

Published on mai 19, 2021 with No Comments

Conflictul de la Hălmăgel a luat o amploare județeană și națională. Un conflict exploatat mediatic, de la distanță, fără a se respecta principiul de a asculta ambele părți. Pe această cale, Adrian Florin Tat, viceprimar al comunei Hălmăgel și una dintre părțile implicate în conflict, afirmă că, de fapt, agresorii sunt cei care se plâng că sunt victime.

„Disputa, atât cea verbală cât și cea fizică, s-a desfășurat în fața casei mele. Dacă eu aș fi fost agresorul, atunci ce căutau presupusele victime în fața casei mele. De fapt, după o dispută verbală, eu am fost cel lovit și zgâriat, după cum se vede în poze. Nu doresc să intru în amănunte și cred că acest conflict trebuie rezolvat de organele de anchetă, nu prin presă și pe considerentul că cine strigă mai tare are dreptate”, a afirmat Adrian Florin Tat.

Într-adevăr, soluția acestui conflict, identificarea și pedepsirea vinovaților nu trebuie să fie date de către opinia publică, ci de organele abilitate.

No Comments

Comments for Adrian Florin Tat, viceprimar al comunei Hălmăgel face precizări legate de conflictul apărut în media are now closed.