Adrian Buleu a fost trimis în judecată, în stare de arest preventiv, pentru săvârşirea infracţiunilor de omor şi distrugere

Written by admin. Posted in Social, Top News

Tagged: , , , , , , ,

Published on iulie 03, 2013 with No Comments

Inculpatului Adrian Buleu, a fost trimis în judecată, în stare de arest preventiv, pentru săvârşirea infracţiunilor de omor şi distrugere, se arată într-un comunicat de presă remis de către Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad.

„Din  probatoriul administrat în cauză a rezultat că: Învinuitul Buleu Adrian, în seara zilei de 01.05.2013, l-a agresat pe numitul Apostol Abel, în incinta unui local, generându-i leziuni care au condus la moartea acestuia. Ulterior, învinuitul a transportat cadavrul cu autoturismul propriu într-un loc izolat din pădurea Vladimirescu jud. Arad, unde a incendiat autovehiculul. Dosarul a fost înaintat spre competentă soluţionare Tribunalului Arad”, se arată în comunicat.

De menţionat faptul că trimiterea în judecată este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă  principiul prezumţiei de nevinovăţie.

Anchetatorii nu au reuşit, încă, să găsească cadavrul omului de afaceri Abel Apostol, dispărut în data de 1 mai 2013, dar s-a considerat că există suficiente probe pentru trimiterea în judecată a lui Adrian Buleu.

No Comments

Comments for Adrian Buleu a fost trimis în judecată, în stare de arest preventiv, pentru săvârşirea infracţiunilor de omor şi distrugere are now closed.