Victorie la limită cu Reşiţa… de Snagov

Written by florin coita. Posted in Sport, Top News

Tagged: , , , ,

Published on august 27, 2016 with No Comments

petre

UTA a trebuit să se întrebuinţeze serios pentru a se impune la Snagov, acolo unde modesta formaţie a Metalului Reşiţa a oferit o replică peste aşteptări.

Chiar dacă nu s-au aflat în cea mai fastă zi, elevii lui Roli Nagy au controlat partida, dar lipsa de inspiraţie la finalizare a lui Tănase, Man sau Curtuiuş şi forma bună a portarului gazdelor, Samoilă, a făcut ca tabela să se modifice doar cu douăzeci de minute înainte de final. În minutul 71, Adrian Petre, introdus în teren în startul reprizei secunde, a reluat imparabil cu capul, din mijlocul careului, în urma unei centrări a lui Andor.

Man, Curtuiuş, Manea şi Strătilă au mai ratat şi alte şanse de desprindere, Metalul având o singură situaţie notabilă, dar Miron a intervenit salutar, după ce Chira a ajuns în poziţie de şut la 11 metri.

Importantă rămâne victoria, una obţinută cu greutate, în faţa unei grupări care a mizat pe defensivă şi a luptat cu ambiţie pentru un rezultat favorabil. UTA rămâne pe locul doi în clasamentul ligii a II-a, la două lungimi în spatele liderului Chindia, urmând să primească la Arad, etapa viitoare, vizita Daciei Mioveni.

Roli Nagy i-a trimis în teren pe: Miron – David, Manea, Gligor (cpt.), Burlă – Strătilă, Chindriş, Tănase (46 Ad.Petre), Copil (63 Andor) – Man, Curtuiuş (88 Filaret).

No Comments

Comments for Victorie la limită cu Reşiţa… de Snagov are now closed.