Acţiune desfăşurată de poliţiştii arădeni pentru combaterea evaziunii fiscale

Written by admin. Posted in Utile

Tagged: , , , , , ,

Published on aprilie 03, 2014 with No Comments

În cadrul unei acţiuni dispuse la nivel naţional de IGPR, pe linia combaterii evaziunii fiscale şi a comerţului ilicit poliţiştii arădeni au desfăşurat activităţi cu efective mărite şi au depistat şi oprit în trafic, în ultimele 24 de ore, mai multe transporturi ilegale de mărfuri.

În urma verificărilor efectuate cu privire la legalitatea transporturilor de mărfuri poliţiştii au stabilit faptul că acestea au fost achiziţionate din Ungaria cu scopul comercializării, fără respectarea normelor legale în acest sens.

Astfel, a fost depistat în trafic O. Emil de 53 de ani, care a transportat cantitatea de 60 kg. făină, 41 kg. zahăr, 249 flori de grădină şi produse alimentare, în vederea comercializării, fără a fi autorizat pentru a efectua asemenea activităţi.

De asemenea, D. Lidia de 58 de ani, a fost depistată în timp ce transporta mai multe produse alimentare, produse cosmetice, cât şi detergenţi fără să fie autorizată pentru efectuarea de activităţi comerciale şi fără a deţine acte de provenienţă.

Totodată, poliţiştii i-au depistat şi oprit în trafic pe raza localităţii Pecica pe P. Ioan 45 ani şi Ş. Vasile de 41 ani care au transportat cu două autovehicule cantitatea de 6.000 litri ulei de floarea soarelui respectiv 116 arbuşti ornamentali, bunuri destinate comercializării, fără a poseda documente justificative.

Şi, T. Gheorghe a fost depistat în timp ce a transportat 3 role picurător a 3.048 metri fiecare şi 4 role folie a câte 50 kg. fiecare, fără a deţine documente de provenienţă.

Toţi cei în cauză au fost sancţionaţi contravenţional conform Legii nr. 12/1990 cu amenzi în valoare totală de 4.000 lei, întreaga cantitate de marfă fiind reţinută în vederea confiscării.

·

 

 

No Comments

Comments for Acţiune desfăşurată de poliţiştii arădeni pentru combaterea evaziunii fiscale are now closed.