A început competiţia dotată cu “Cupa Sportsin”

Written by admin. Posted in Sport

Tagged: , , , ,

Published on mai 15, 2014 with No Comments

Cupa „Sportsin” la baschet, rezervată fetelor din ciclul gimnazial, a debutat, joi, cu partidele din Grupa A, Liceul Pedagogic „D. Țichindeal” și Liceul de Artă „S. Drăgoi” obținând calificarea în semifinale.

Liceul Pedagogic (profesor Adrian Mazilu) a câștigat ambele dispute: 66-38 cu Liceul de Artă și 55-22 cu Liceul cu Program Sportiv Arad, al doilea loc calificant pentru semifinalele programate în 20 mai fiind obținut de fetele de la Liceul de Artă (profesor Valeria Bondor), 81-18 cu LPS (profesor George Mandache).

Coșgeterele zilei au fost: Borchină (53 de puncte), Peter 27, Lopătaru 25 – pentru „Peda”, Eberwein 47, Vați 30, Stache 19 – pentru „Artă” și Babtan (10) – pentru LPS.

Tot sala de sport a Liceului Pedagogic va fi vineri, de la ora 12.00, gazda partidelor din Grupa B: Liceul „Jozef Tajovsky” Nădlac (profesor Loretta Heimann) vs Colegiul de Construcții și Protecția Mediului – fosta Gen. 6 (profesor Daniel Dragoș), Șc. Gim. nr. 5 (profesor Mihaela Socaciu) vs Nădlac și Gim. 6 vs Gim. 5.

Semifinalele și finalale vor avea loc marți, 20 mai, începând cu ora 12.00, la Sala Polivalentă.

No Comments

Comments for A început competiţia dotată cu “Cupa Sportsin” are now closed.