Banzai Karate Club Arad a avut o comportare meritorie în Italia

Written by admin. Posted in Sport, Top News

Tagged: , , , , , ,

Published on martie 05, 2013 with No Comments

Oraşul italianVeronaa găzduit în perioada 2-3 martie cea de a III-a ediţie a Campionatului Mondial de Karate Shotokan.

La startul competiţiei s-au aliniat aproximativ 2000 de sportivi reprezentând 26 de naţiuni. România a participat cu lotul naţional al F.R.A.M. – Departamentul EUR&KA, lot din care au facut parte şi patru  sportivi ai Banzai Karate Club Arad, aceştia obţinând rezultate foarte bune.

La seniori, Denis Viţelaru a obţinut titlul de vicecampion mondial cu echipa de kumite şi medalia de bronz în proba de kumite individual, la categoria +80 kg.

La juniori mari, Jessica Duma a devenit vicecampioană mondială în proba de kumite individual, +60 kg, vicecampioană mondială în aceeaşi probă cu echipa, la care se adaugă şi medalia de bronz în proba de kata individual.

Tot la categoria juniori, Vlad Druţău a urcat pe treapta a doua a podiumului în aceeasi probă de kumite echipe.

La cadeţi, Denisa Crecea s-a aflat foarte aproape de o medalie în proba de kata individual, acolo unde s-a clasat la final pe locul IV.

„Dorim să aducem mulţumiri firmei «Alexander International Automotive» care ne-a sprijinit în vederea participării noastre la acest Campionat Mondial“ a precizat Dan Duma, preşedintele Banzai Karate Club Arad.

 

No Comments

Comments for Banzai Karate Club Arad a avut o comportare meritorie în Italia are now closed.