Ionel Bulbuc (PNL): “Dl. Vărcuș demonstrează că nu cunoaște diferența dintre o stagiune teatrală și pizzaQuattro Stagioni!”

Written by admin. Posted in Politica

Tagged: , , , , , , ,

Published on februarie 20, 2017 with No Comments

Bulbuc Ionel

Consilierul liberal, Ionel Bulbuc, se declară indignat de cuvintele jignitoare aruncate în spațiul public de către pesedistul Beniamin Vărcuș, la adresa actorului arădean Zoltan Lovas, om de cultură, neafiliat politic:

Domnule consilier PSD, Vărcuș, știți cum se spune când gătești: dacă nu reuşeşti de prima dată, comandă pizza! Cred că această expresie este valabilă și în încercarea dvs. eșuată de a poza în politician sau consilier local dar cel mai simplu în pizzer sub acoperire.

Domnule Vărcuș sau „Beni” pentru prieteni, dar cum nu vă sunt nici apropiat, nici nu comand pizza de la dvs prefer dl Vărcuș, v-ați gândit pentru o secundă la diferența dintre o stagiune de teatru și pizza Quattro Stagioni? Sunt convins că nu aveți idee ce implică o singură piesă de teatru, care este volumul de muncă depus de întreaga echipă de actori și personal auxiliar în spatele unei scene, cât efort și sacrificiu face un actor, ca dumneavoastră să aveți șansa de a sta confortabil pe scaun, cu o pizza în mână și să vă bucurați de un act artistic. Să nu mă înțelegeți greșit, există o artă și în a face o pizza delicioasă, însă mă îndoiesc că este și cazul dvs, dacă vă descurcați la fel ca și în politică.

Sunt de profesie actor și știu cu ce se mănâncă această meserie îndrăgită de o lume întreagă. Teatrul Arădean, din care fac și eu parte, este apreciat atât în țară cât și peste hotare, a fost recompensat cu nenumărate premii și distincții. Momentan dvs. jucați teatru pe scena Consiliului Local, însă credeți-mă jucați un teatru penibil, chiar pot afirma cu tărie că excelați în penibilitate. Dar să atacați public un actor, care coincidența face să-mi fie coleg și prieten, pentru simplul motiv că s-a solidarizat cu miile de arădeni la proteste, reprezintă un act josnic care face de rușine breasla de pizzeri.

Partidul Social Democrat atacă fără rușine și discernământ românii care și-au exercitat dreptul democratic de a protesta în mod pașnic. Din ce motiv vă răzbunați pe cei ce au ieșit în stradă împotriva guvernului dumneavoastră, pentru că vă este frică de români? Ar trebui să vă fie! Oamenii au demonstrat că în democrație, poporul are puterea, nu partidele, nu politicienii și în niciun caz marionetele politice ca dvs și colegii din PSD.

Așa că, domnule consilier PSD țineți minte un lucru: în viață, joacă teatru doar cei care n-au niciun rol! spunea marele dramaturg Mușatescu, în a cărui piese de teatru, Zoltan Lovas, îndrăgitul actor arădean, pe care dvs ați încercat să-l umiliți, a jucat incredibil” a încheiat consilierul PNL, Ionel Bulbuc.

:

No Comments

Comments for Ionel Bulbuc (PNL): “Dl. Vărcuș demonstrează că nu cunoaște diferența dintre o stagiune teatrală și pizzaQuattro Stagioni!” are now closed.