Ioan Cristina: PNL a reușit să evite capacana PSD care era pregătit să respingă la vot iniţiativa „Fără penali”

Written by admin. Posted in Politica

Tagged: , ,

Published on noiembrie 12, 2020 with No Comments

PNL își asumă politic transpunerea în practică a inițiativei „Fără penali în funcții publice”, precum și voința celor 6,5 milioane de români care au spus „DA” la referendumul care interzice măcelărirea legilor justiției prin ordonanțe de urgență, afirmă senatorul liberal Ioan Cristina.

„Aceasta va fi prima misiune a viitorului Parlament legitim. Cine crede că azi, un Senat controlat în proporție de peste 50% de PSD ar fi votat iniţiativa care avea nevoie de 2/3 din voturile senatorilor, înseamnă că este pur și simplu naiv sau vrea să folosească această iniţiativă în interes strict electoral. PNL a reușit să blocheze majoritatea toxică și nocivă din Senat care voia să amâne alegerile cu 3 luni și votarea «tunurilor» legislative ale PSD pe final de mandat”, a declarat senatorul arădean.

„Cine crede că PSD ar fi votat iniţiativa «Fără penali» în plen, în condițiile în care Şerban Nicolae și Carmen Dan au blocat Comisia Juridică pe acest subiect? Doar naivii… Crede cineva că vreun pesedist care a mutilat justiția și a dat mai multe drepturi infractorilor ar fi votat iniţiativa «Fără penali»? Doar naivii…”, a spus Ioan Cristina.

Potrivit acestuia, PNL a reușit astăzi să evite capacana PSD care era pregătit să respingă la vot iniţiativa „Fără penali” și susține că după 6 decembrie voința cetățenilor exprimată la referendum va fi literă de lege pentru viitoarea majoritate parlamentară construită în jurul PNL.

No Comments

Comments for Ioan Cristina: PNL a reușit să evite capacana PSD care era pregătit să respingă la vot iniţiativa „Fără penali” are now closed.