Mihai Fifor : Falcă are un capriciu de 15 milioane Euro pentru a-l supraveghea pe Bîlcea

Written by admin. Posted in Politica

Tagged: , , ,

Published on februarie 28, 2020 with No Comments

“Cetăţenii Aradului sunt din nou în situaţia de a achita din buzunar excesele şi lăcomia camarilei PNL Arad, care prin vocea primarului interimar Călin Bibarţ intenţionează să plătească suma uriaşă de 15 milioane Euro pentru un simplu sistem de supraveghere video. Nu că Aradul nu ar avea nevoie să păşească în era digitală, dar nu în condiţiile de jaf public, după cum vor liberalii.

Până la urmă, ce îmi este Falcă sau Bibarţ ? Metehnele au rămas aceleaşi, în condiţiile în care la Oradea a fost posibilă derularea aceleiaşi investiţii la un cost infinit mai scăzut. O luăm, din păcate, din nou pe panta “strada Meţianu”, cu ale sale bănci de 8000 Euro, unul dintre tunurile majore ale erei Falcă.

PSD Arad îndrăzneşte să vă spună ce se poate face cu 15 milioane de Euro, Aradul având un deficit major pe linie de Sănătate, Educaţie, Infrastructură. Nu putem fi de acord cu jefuirea bugetului şi cu batjocura aceasta aplicată arădenilor şi în consecinţă consilierii municipali social-democraţi nu au votat proiectul. Cam scump capriciul lui Falcă de a instala camere pentru a-l supraveghea pe Bîlcea”, afirmă preşedintele PSD Arad, senatorul Mihai Fifor.

 

Biroul de Presă al PSD Arad

No Comments

Comments for Mihai Fifor : Falcă are un capriciu de 15 milioane Euro pentru a-l supraveghea pe Bîlcea are now closed.