În atenția persoanelor cu handicap vizual grav, beneficiare de cont tip card la CEC Bank Arad

Written by admin. Posted in Social, Top News

Tagged: , , , , ,

Published on noiembrie 15, 2016 with No Comments

dgaspc-arad

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Arad a remis spre publicare un comunicat destinat persoanelor cu handicap vizual grav, beneficiare de cont tip card la CEC Bank Arad.

„Având în vedere că bugetul aprobat pentru anul 2016 nu a fost rectificat până la data plății prestațiilor sociale cuvenite pentru luna octombrie 2016, iar sumele aprobate inițial pentru județul Arad, prin bugetul de stat pe anul 2016, pentru destinația „Prestații sociale conform art. 58 din Legea nr. 448/2006” nu au putut acoperi integral valoarea statului de plată al lunii octombrie 2016 (cu achitare în luna noiembrie 2016).

Achitarea indemnizației de însoțitor cuvenită persoanelor cu handicap vizual grav care încasează drepturile conform Legii nr. 448/2006 în cont de tip card deschis la CEC Bank a fost amânată până la aprobarea rectificării bugetare pentru anul 2016.

Plata indemnizației de însoțitor pentru persoanele cu handicap vizual grav prin card la CEC Bank va fi efectuată în prima decadă a lunii decembrie 2016.

În această situație se regăsesc 142 de beneficiari înregistrați în evidențele Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Arad.

Ne cerem scuze pentru eventualele neplăceri survenite, independent de voința instituției noastre” se precizează în comunicatul semnat de Erika Stark, director general al instituției.

No Comments

Comments for În atenția persoanelor cu handicap vizual grav, beneficiare de cont tip card la CEC Bank Arad are now closed.