„Duminică, toți în roșu!” – apelul ultrașilor utiști pentru meciul cu FCSB

Written by admin. Posted in Sport, Top News

Tagged: , , , ,

Published on iulie 30, 2021 with No Comments

Conform estimărilor, peste 8000 de suporteri vor fi prezenți în tribune la meciul cu FCSB, iar aceștia sunt invitați de club, la inițiativa Suporter Club UTA, să vină îmbrăcați în roșu. „La cerința și dorința Suporter Club UTA, dar și a noastră, am dori să vedem pe toată lumea care va lua loc în tribune îmbrăcată în roșu la meciul de duminică seara, cu FCSB”, a transmis Attila Brosovszki, managerul general al grupării arădene.

Ultras Arad a venit cu un mesaj și mai puternic: „Roșul este culoarea iubirii. E o culoare care reprezintă în primul rând pasiune, dar poate semnifica și curaj, ambiție, furie sau determinare. Este înfățișarea sângelui… îți atrage privirea și îți crește pulsul. Te provoacă la luptă. ROȘUL este culoarea noastră, a utiștilor. O nuanță de roșu l-a fermecat, cândva, pe baronul Neuman și acesta a desăvârșit-o. Acum ROȘUL este la fiecare pas în tot Aradul. De aceea, duminică, vrem un stadion plin numai cu tricouri roșii! Vrem ca peluza și tribunele să se unească sub aceeași culoare! PS. Dacă dorești să contribui la cromatică, dar nu ai în garderoba de suporter un tricou roșu, magazinul oficial 1945.ro îți stă la dispoziție în fiecare zi la stadion! DUMINICĂ… TOȚI ÎN ROȘU!”

„Fără îndoială, ne dorim să îi facem fericiți pe adevărații suporteri utiști care vor veni la stadion, pentru că știm că printre spectatori vor fi și persoane care vor asista la meci pentru cei de la FCSB. Până la urmă, e normal, e firesc, FCSB este o echipă destul de iubită, cel puțin în această zonă, dar pentru adevărații suporteri utiști care vor veni stadion, dar și cei care nu vor avea această posibilitate și ne vor urmări la TV, ne dorim să facem un joc bun și să obținem un rezultat pe măsură” a declarat Laszlo Balint, antrenorul principal al „Bătrânei Doamne”.

Ca și la meciul cu Farul Constanța, din prima etapă a Ligii 1, posesorii de abonamente și bilete trebuie să aibă și brățări pentru a avea acces în tribunele arenei „Francisc Neuman” la duelul cu FCSB. Cu mențiunea că testele antigen din fața stadionului nu se vor mai face și sâmbătă, ci doar în ziua meciului, pentru aceeași sumă, 20 de lei. Asta pentru că un test rapid negativ e valabil doar 24 de ore, iar asta ar însemna ca suporterii să facă acest test sâmbătă, după ora 22.00.

Iată anunțul clubului UTA pe acest subiect:

„Accesul pe stadion este permis persoanelor care dețin abonamente valabile sau bilete si brățări personalizate pentru fiecare meci, emise de club.

Brățările se pot obține doar de către:

* persoanele vaccinate împotriva virusului SARS-COV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare.

* persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR, nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid, nu mai vechi de 24 ore

* persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi de la confirmarea infectării cu SARS-COV-2.

* copii sub 12 ani nu au nevoie de test și nici nu vor primi brățară

Clubul vă asigură teste antigen pentru toți doritorii, preț 20 lei/persoană.

Brățările se eliberează la Arena „Francisc Neuman” după următorul program:

* sâmbătă, 31.07.2021,  ora 10.00-13.00 și 17.00-20.00 (vaccinați, test RT-PCR, vindecați)

* duminică, 01.08.2021, ora 10.00-19.30 (vaccinați, test RT-PCR, vindecați, test antigen)

Testele antigen se vor efectua la Arena „Francisc Neuman” după următorul program:

* duminică, 01.08.2021, ora 10.00-19.30

Având în vedere contextul actual, recomandăm ridicarea brățărilor în timp util.

Vă informăm că porțile stadionului vor fi deschise duminică de la ora 19.00.

Este interzisă introducerea pe stadion a alimentelor și băuturilor de orice tip (inclusiv semințe).

Accesul în stadion se va face doar la porțile corespunzătoare sectorului inscripționat pe abonament sau bilet.

Copiii sub 3 ani au acces liber și vor sta în brațele însoțitorului.

Copiii între 3-13 ani au 50% reducere la achiziționarea biletelor, reducere ce se poate aplica doar la Arena „Francisc Neuman”.

No Comments

Comments for „Duminică, toți în roșu!” – apelul ultrașilor utiști pentru meciul cu FCSB are now closed.