Fără goluri și fără suporteri la inaugurare!

Written by admin. Posted in Sport, Top News

Tagged: , , , ,

Published on august 29, 2020 with No Comments

Oare cum ar fi arătat debutul UTA-ei pe noul stadion, fără nenorocita asta de pandemie, sau ce naiba o fi ea? Cum s-ar fi jucat meciul cu zece mii de suporteri alb-roșii în tribune? Ce presiune s-ar fi pus pe jucătorii plătiți de Pandele? Lucrurile ar fi stat cu siguranță altfel vineri seara.

Așa a trebuit să ne mulțumim cu atmosfera cu care, din nefericire, începem să ne obișnuim. Rezervele celor două combatante, câțiva oficiali și ziariști rarefiați la tribuna I. Tristețea unui meci cu tribunele goale a fost atenuată totuși de prezența galeriei alb-roșii, care în spatele peluzei dinspre „Vlaicu” a făcut un spectacol memorabil în debutul meciului.

Pe gazon, UTA a făcut o primă repriză consistentă, și-a trecut în cont ocazii bune, însă șuturile lui Albu, Ioniță și Tescan nu l-au putut învinge pe Râmniceanu, sau au ocolit buturile „voluntare”. Ioniță a reușit să trimită mingea în plasă, dar bucuria alb-roșie a ținut doar câteva secunde, reușita fiindu-i anulată pentru o poziție clară de ofsaid. În aceeași repriză mai putem menționa și centrarea bună a lui Bustea, lui Morar lipsindu-i doar câțiva centimetri pentru întâlnirea cu mingea la un metru de poartă.

Actul secund a găsit-o tot pe UTA în atac, dar Fl. Ilie a trimis cu capul în blocaj, din careul mic, pentru ca în min. 57, să se înregistreze cea mai mare ocazie a gazdelor. Simo a centrat foarte bine de pe stânga, dar Morar, nemarcat, în careul mic, a trimis pe lângă bară. O șansă imensă de a înscrie și… a intra în istorie. Din păcate, lacunele fizice și-au arătat tot mai mult colții în tabăra „Bătrânei Doamne”, al cărei joc a pierdut tot mai mult din consistență. O șansă pentru FC Voluntari de a prelua conducerea ostilităților. Oaspeții au iuțit jocul odată cu intrarea lui Mailat, au apărut periculos la finalizare, dar Căpățână nu a reușit să miște tabela. Horațiu Moldovan a parat unul din șuturi, cel de-al doilea a ocolit buturile, pentru un 0-0 parcă frustrant pentru ambele tabere.

UTA: H. Moldovan – Bustea, Benga, Fl. Ilie, Simo – Tescan (D. Rusu), Albu (Melinte), N. Roșu, Buhăcianu (Hora) – Ioniță – Morar (C. Rus).

FC Voluntari: Râmniceanu – Costin, Balaur, Armaș, Vlad – Eric (M. Ilie), Pereira, I. Gheorghe, Grădinaru (Kocic) – I. Stoica (Mailat), Căpățână.

Au arbitrat: L. Rusandu – la centru, I. Bucsi (ambii din Sfântu Gheorghe) și F. Păunescu (Rm. Vâlcea) – asistenți. Rezervă: C. Găman – Craiova.

Foto: uta-arad

No Comments

Comments for Fără goluri și fără suporteri la inaugurare! are now closed.