Copilăria, o lume de basm…în Chişineu-Criş

Written by admin. Posted in Social, Top News

Tagged: , , , , ,

Published on mai 31, 2013 with No Comments

Elevii  claselor primare de la Liceul Teoretic „Mihai Veliciu” din Chişineu-Criş au avut o zi de şcoală specială,  plină de surprize, cu ocazia Zilei Copilului. Timp de aproape trei ore, cei mici s-au putut bucura de prezenţa a două îndrăgite personaje de desene animate, Mickey Mouse şi Minnie Mouse, iar cei cărora le place dansul au avut ocazia să se mişte în ritm de Zumba, dând dovadă de multă energie. După joacă şi dans a urmat şi un moment mai “dulce”, în care copiii au primit vată de zahăr, pe băţ.

Dacă cei mici au avut parte de o surpiză de ziua lor, şi ei, la rândul lor s-au pregătit pentru acest eveniment, cum au ştiut mai bine: unii dintre ei au venit costumaţi de carnaval iar cei mai talentaţi la desen au realizat o expoziţie de pictură. Pe lângă acestea, toţi elevii din clasele primare au pregătit o surpriză celor mici, de la grădiniţă, precum şi unor copii din familii nevoiaşe,  aducându-le acestora, de acasă, câte o jucărie, dintre cele dragi lor.

La finalul acţinii, Mickey şi Minnie au vizitat toate cele 10 clase ale elevilor participanţi la eveniment, împărţindu-le diplome şi mici atenţii, iar celor care au avut norocul să fie câştigători la tombola organizată în fiecare clasă, mascotele le-au oferit cadouri simbolice.

Ziua copilului este un prilej de a aduce zâmbete pe chipul copiilor, de a inspira comunitatea şi familia şi de a conferi un prilej de bucurie, nu doar prin intermediul unor cadouri, ci şi prin participarea la acţiuni şi evenimente inedite, atractive pentru copii şi aducătoare de amintiri şi nostalgii. Pentru toate aceste motive, pentru a ne înmulţi amintirile şi prietenii, am organizat acest parteneriat”, ne mărturisesc doamnele învăţătoare.

Evenimentul, organizat de Asociaţia Trust Society în colaborare cu Liceul Teoretic “Mihai Veliciu”, a fost realizat cu sprijinul europarlamentarului Iosif Matula.

„Copilăria este cea mai frumoasă perioadă din viaţa fiecăruia, reprezentând vârsta inocenţei şi a candorii. Transmit tuturor copiilor numai gânduri bune, iar cu ocazia zilei de 1 IUNIE, le doresc tuturor La mulţi ani!”, conchide europarlamentarul Iosif Matula.

                                                                                                

No Comments

Comments for Copilăria, o lume de basm…în Chişineu-Criş are now closed.