Precizări privind salubrizarea stradală

Written by admin. Posted in Social

Tagged: , , ,

Published on aprilie 05, 2017 with No Comments

Deoarece la data de 31 martie 2017 contractul pentru prestarea serviciului de salubrizare stradala expira, Primaria Municipiului Arad a iniţiat, incă de la inceputul acestui an, o procedura de licitaţie deschisă în vederea atribuirii unui nou contract pentru asigurarea curăţeniei stradale. Se estimează că semnarea noului contract va avea loc în a doua jumătate a lunii aprilie 2017, dacă nu vor fi înregistrate contestaţii din partea ofertanţilor.

Deoarece procedura de licitatie deschisa nu a fost finalizată, municipalitatea va asigura curăţenia stradală cu resurse proprii şi cu sprijinul operatorilor care asigură întreţinerea spaţiilor verzi deoarece majoritatea coşurilor sunt amplasate adiacent zonelor verzi. Această activitate corelată cu programul de curăţenie de primăvară nu presupune costuri suplimentare.

În paralel cu aceste demersuri şi până la finalizarea licitaţiei deschise, Primaria Municipiului Arad, a iniţiat o procedură în regim de urgenţă pentru încheierea unui contract de salubrizare stradală astfel încât să fie asigurat un standard minim de curăţenie a oraşului.

Dorim să asigurăm toţi cetăţenii că această situaţie se referă doar la curăţenia stradală şi nicidecum la prestarea serviciului de salubrizare menajeră. Colectarea deşeurilor de la locuinţele individuale şi de la asociaţiile de locatari este asigurată în continuare de către SC POLARIS M HOLDING SRL, desfăşurându-se conform graficului cunoscut.

No Comments

Comments for Precizări privind salubrizarea stradală are now closed.