„Vremea și clima: angajarea tineretului”

Written by admin. Posted in Utile

Tagged: , , ,

Published on martie 26, 2014 with No Comments

Pe data de 23 Martie, Ziua Mondială  Meteorologiei  a fost sărbătorită în cadrul Colegiului Tehnic de Construcții și Protecția Mediului prin proiectul „Vremea altfel! Pentru cei mici”. Acțiunea a fost organizată cu sprijinul Asociației Centrul Județean de Voluntariat Arad.

În fiecare an, de Ziua Mondială a Meteorologiei, Organizația Mondială a Meteorologiei propune spre dezbatere o temă. Anul 2014 a avut ca tema de Ziua Mondială a Meteorologiei : „Vremea și clima: angajarea tineretului”. “Urmând tema propusă anul acesta de Ziua Mondială a Meteorologiei, tinerii elevi s-au implicat în desfășurarea unui proiect educativ și interesant. Aceștia au participat la prezentări pe teme meteorologice de unde au învățat modul de producere și manifestare a unor fenomene meteorologice periculoase și importanța implicării lor în acțiuni benefice asupra mediului înconjurător”, afirmă Florentina Audi, profesor protecția mediului Colegiul Tehnic de Construcții și Protecția Mediului Arad.

Tot în cadrul proiectului s-a desfășurat un atelier de lucru pe tema dezbătută, în care elevii au realizat colaje, machete și desene cu imagini sugestive.

 

No Comments

Comments for „Vremea și clima: angajarea tineretului” are now closed.