Vot favorabil din partea consilierilor judeţeni

Written by admin. Posted in Politica, Top News

Tagged: , , , , , , , ,

Published on martie 27, 2013 with No Comments

Consilierii judeţeni, întruniţi miercuri, 27 martie, în şedinţă ordinară au acordat un vot favorabil proiectului privind bugetul de venituri și cheltuieli al Consiliului Judeţean şi al instituţiilor subordonate.

„Şi în acest an am elaborat din nou un buget destinat în mod clar investiţiilor, atât în domeniul sănătăţii, cât şi în infrastructură. Dar, am avut în vedere şi alocarea unor sume semnificative pentru finanţarea unor proiecte şi programe noi în activitatea culturală”, a afirmat preşedintele Nicolae Ioţcu.

De remarcat faptul că, din bugetul de peste 250 de milioane de lei (250.536.000 lei)  în acest an s-au alocat 84.884.000 lei pentru investiţii în infrastructură şi sănătate, Din această sumă, pentru continuarea lucrărilor de  modernizare la Spitalul Clinic Judeţean Arad, dar şi pentru începerea altor investiţii, au fost repartizate 9.045.000 lei.

„Vom continua lucrările la secţia TBC, investiţie pentru care am alocat din bugetul Consiliului Judeţean suma de patru milioane de lei. Aşteptăm ca Ministerul Sănătăţii să contribuie, cu fonduri de la bugetul central, la efortul nostru, pentru a oferi arădenilor un act medical modern şi performant”, a completat Nicolae Ioţcu, preşedintele Consiliului Judeţean Arad.

 

No Comments

Comments for Vot favorabil din partea consilierilor judeţeni are now closed.