Visul promovării… tot mai departe

Written by florin coita. Posted in Sport, Top News, Uncategorized

Tagged: , , , ,

Published on mai 14, 2016 with No Comments

uta

UTA a avut o prestaţie departe de aşteptări în derby-ul cu Gaz Metan, disputat azi la  Mediaş, duel atât de important în ecuaţia promovării. O promovare care pare tot mai departe luând în considerare ceea ce s-a întâmplat în teren, scor 4-0 pentru gazde  (Gavra min. 8, Târcoveanu min. 44, Buziuc min. 76 şi Fl. Zaharia min. 90+3), dar şi evenimentele, hai să le spunem “extra”.

În primul rând, galeria alb-roşilor nu a mai ajuns la Mediaş, pe motiv că autocarul destinat deplasării nu a mai ajuns la stadion, astfel că suporterii nu şi-au putut încuraja  favoriţii la, probabil, cel mai important meci al finalului de sezon, poate decisiv pentru promovare. Apoi, Strătilă nu a fost lăsat să intre în teren, pentru că, incredibil!, carnetul jucătorului – suspendat etapa trecută – ar fi fost reţinut la Federaţie, iar arbitrii nu au luat în considerare adeverinţa medicală prezentată de oficialii arădeni! O dovadă a faptului că, aşa cum presimţeau de etape bune cei de la UTA, alte grupări sunt în graţiile “federalilor”, graţie apropierii, şi la proriu şi la figurat, de Capitală! Culmea e că Strătilă a fost lăsat să evolueze în partea secundă, iar cineva trebuie să dea explicaţii. Pentru că ori e albă, ori e neagră.

Oricum, UTA trebuie să treacă peste tot şi peste toate. Iar joi, de la ora 17.30, atunci când primeşte vizita “agreatei” Chindia Târgovişte, să dovedească tuturor că, dincolo de şicanele lui “Burleanu şi gaşca” îşi respectă blazonul. Că are determinare, valoare şi mai ales acei extraordinari suporteri care îi sunt alături.

Pentru statistică, revenind la meciul de la Mediaş, să spunem că UTA a evoluat în formula: Miron – Polgar, Manea, Botiș, Burlă – Man (75 Costin), Chindriș, Tănase (58 Roman), Hlistei – Rus (46 Strătilă), Curtuiuș. Antrenor: Roland Nagy.

Au arbitrat cu greşeli care au influenţat rezultatul final Lucian Rusandu (Sfântu Gheorghe) şi asistenţii Mihai Marica (Bistrița), Raul Ghiciulescu (Lugoj).

No Comments

Comments for Visul promovării… tot mai departe are now closed.