Viceprimarul Cătălin Ţiţirigă este nemulţumit de guvernarea USL

Written by admin. Posted in Politica, Top News

Tagged: , , , , ,

Published on octombrie 24, 2013 with No Comments

Viceprimarul Cătălin Ţiţirigă se arată nemulţumit de actualul guvern al USL, despre care spune că este unul incompetent, căruia nu îi pasă de români.

Preşedintele Organizaţiei Municipale PP-DD Arad este intrigat de faptul că actualul executiv nu a alocat bani pentru plata asistenţilor persoanelor cu handicap din Arad. „Guvernul USL este unul incompetent care, pe zi ce trece, se arată tot mai puţin interesat de binele românilor. Este inadmisibil să nu aloce fondurile necesare pentru asistenţii persoanelor cu handicap. Mi se pare că avem de-a face cu o batjocură”, a declarat Cătălin Ţiţirigă.

Acesta a mai afirmat că problema în sine nu ar trebui să fie a Primăriei Arad, ci a guvernului. Mai mult, C[t[lin Ţiţirigă spune că se vor face demersuri pentru ca bugetul local să suporte din nou această sumă pe care executivul nu o alocă. „Este un efort pe care Primăria Arad trebuie să-l facă, aşa cum l-a făcut de nenumărate ori în acest an. Voi face demersurile necesare pentru ca în cazul în care nu vin aceşti bani să îi alocăm la următoarea rectificare bugetară. Noi, spre deosebire de actualii guvernanţi, nu ne putem bate joc de arădeni”, a mai completat viceprimarul Cătălin Ţiţirigă.

No Comments

Comments for Viceprimarul Cătălin Ţiţirigă este nemulţumit de guvernarea USL are now closed.