UTA surclasează liderul graţie unui Man “letal”

Written by florin coita. Posted in Sport, Top News

Tagged: , , , , ,

Published on august 20, 2016 with No Comments

man

UTA şi-a trecut în cont azi prima victorie stagională pe teren propriu, scor 3-0 cu Dacia Unirea Brăila, rezultat care îi urcă pe alb-roşii pe poziţia secundă a clasamentului ligii a II-a.

Partida din Aradul Nou a început cu oaspeţii în prim plan, care au avut o evoluţie consistentă în primele 20 de minute, atunci când au bifat şi o mare ocazie, în min. 18, dar mingea trimisă cu capul de Necoară, a fost scoasă de Miron cu un reflex de zile mari. Trei minute mai târziu însă, Man şi-a început recitalul reluând cu capul, la colţul lung, mingea trimisă excelent din lovitură liberă de Burlă, 1-0. După gol, jocul s-a echilibrat, dar brăilenii şi-au mai trecut în cont o mare ocazie, prin Puşcaş, cu un şut din marginea careului mic, dar Miron a fost din nou providenţial.

Acuzând parcă oboseala, după pauză oaspeţii s-au stins minut cu minut, în timp ce UTA a mărit “strocul”, dominând autoritar. La doar două minute de la reluare, acelaşi Denis Man s-a desprins elegant din marcaj, marcând cu capul din şase metri, după o centrare de pe dreapta, ca la carte, a lui Strătilă, 2-0. Talentatul atacant arădean a făcut hatrick-ul, în min. 60, tot cu o lovitură de cap, tot după o centrare, tot din partea lui Burlă, 3-0. Man putea înscrie chiar al patrulea său gol, în minutul 69, după acelaşi scenariu, mingea trimisă din nou cu capul, la capătul unei centrări “marca” Strătilă, lovind însă transversala. UTA a fost aproape de 4-0 în minutul 77, dar Olaru a salvat de pe linia porţii la devierea lui Curtuiuş, la colţul scurt. Chiar şi fără Strătilă şi Man, înlocuiţi de Roli Nagy, UTA a controlat clar ostilităţile şi în finalul meciului. Copil a executat excelent o lovitură liberă de pe partea stângă, de la aproximativ 20 de metri, trimiţând la vinclu, dar Olaru a salvat miraculos. De remarcat fiind şi raidurile tânărului Stahl, tehnic, incisiv şi cu tupeu, aplaudat cu generozitate pentru prestaţia din teren.

Fluierul final a consfinţit o victorie meritată a UTA-ei, care o urcă pe un loc promovabil, cu 7 puncte, la două lungimi în spatele liderului Chindia Târgovişte. Alb-roşii se deplasează etapa viitoare în Valea Domanului, acolo unde vor înfrunta tânăra formaţie a Metalului Reşiţa, penultima poziţie în clasament.

Roland Nagy i-a trimis în teren pe: Miron – David, Manea, Gligor, Burlă – Strătilă (73 Stahl), Chindriș, Tănase, Andor (59 Copil) – Man (82 Vlad) – Curtuiuș.

Foto: uta-arad.ro|media design

No Comments

Comments for UTA surclasează liderul graţie unui Man “letal” are now closed.