UTA, remiză în primul amical din cantonament

Written by admin. Posted in Sport, Top News

Tagged: , , , , ,

Published on iunie 30, 2021 with No Comments

Pentru UTA, seria amicalelor din Slovenia, acolo unde s-a cantonat până în 9 iulie a debutat cu o remiză, 1-1 (1-1) cu croații HNK Gorica, locul cinci în ultima ediție de campionat. Reușita alb-roșiilor a purtat semnătura lui Hora (min. 10), după o fază bine lucrată pe traseul Ubbink – Baravykas – Bustea.

Partida a avut un ritm bun pentru această perioadă a pregătirilor, cu faze la ambele porți. În prima repriză, Passaglia și Batha au șutat periculos de la distanță, Hora a solicitat fără succes un penalty, iar la cealaltă poartă vedeta croaților, Lovric, s-a dovedit cel mai periculos.

Ambele grupări au schimbat masiv garniturile la pauză, iar Gorica a părut mai omogenă și mai periculoasă. pe situație. De aici și două ocazii importante, dar Balauru și  Vukcevic au intervenit inspirat. În replică, Antal a trimis un șut puternic  spre vinclu, parat însă de goal-keeper-ul croat. Arădenii au fost mai activi în ultimul sfert de oră, dar tracul și lipsa de experiență i-a trădat pe tinerii Negoescu și Mercioiu, iar lui Shlyakov i s-a refuzat un penalty.

Următorul amical e programat sâmbătă, 3 iulie, de la ora 18.00, cu slovenii de la NK Aluminij.

Au evoluat:

UTA (prima repriză): Iacob – Tomozei, Erico, Medjimorec, Baravykas – Passaglia, Batha -Miculescu, Ubbink, Bustea – Hora.

UTA (repriza a doua): Balauru – Vukcevic, Erico (Mar 68), Baravykas (Tomozei 68), Shlyakov – Batha (Mihai 68), Călin – Antal, Roger jr. Negoescu – Hora (Mercioiu 68)

HNK Gorica (prima repriză): Kotarski – Zavalic, Marjanovic, Jovicic, Zorica – Babec, Junior – Sroler, Mitrovic, Lovric – Brodic.

HNK Gorica (repriza a doua): Banic – Zavalic, Steenvoorden, Krizmanic, Keita – Prsir, Kalik – Sroler, Adzic, Zorica – Janusic.

„Un joc tipic de pregătire, cu destule momente în care agresivitatea a fost dusă puțin peste limită, dar cred că este normal. Una peste alta, am avut momente bune, dar și momente mai puțin bune, explicabile pentru tot ceea ce se întâmplă acum la noi. Sunt foarte mulți jucători care au sosit acum, în această perioadă, iar în a doua repriză am jucat cu cinci jucători sub vârstă. Una peste alta, până la urmă, rezultatul este  unul bun, dar nu asta ne-a interesat în primul rând, ci să aplicăm ceea ce am exersat în această perioadă. Este clar că mai este mult de muncă și sperăm ca la următorul joc amical să vedem progrese pe toate momentele jocului” a caracterizat întâlnirea Laszlo Balint, tehnicianul UTA.

Foto: sportarad.ro

No Comments

Comments for UTA, remiză în primul amical din cantonament are now closed.