Uite ministru Fifor, nu e ministru Fifor!

Written by admin. Posted in Editorial

Tagged: , , , ,

Published on ianuarie 03, 2017 with No Comments

fifor-cu-adevarul

Cum tot studiam în ultima vreme lista propusă de mai marele Dragnea, eminența cenușie al social democraților din România, am fost convins că Mihai Viorel Fifor, pseudo senatorul de Arad va fi noul ministru al transporturilor. Îmi și imaginam cum va face el lobby, ca să nu-i spunem trafic de influiență pentru finalizarea celor două pasaje. Cum îi va demonstra lui Falcă că se poate! Doamne că numai spre binele nostru era, dar și a multor călători în tranzit prin urbea noastră.

Dar ce să vezi? M-am tot uitat pe lista definivată de baronul Dragnea și nici urmă de Mihai Viorel Fifor. Surpriză! La transporturi nici urmă de Fifor! Am găsit doar o urmă de Cuc, înțelegeam dacă era de Blagoslovenie, în martie, că atunci cântă cucul prima oară, mai înțelegeam. Da e ianuarie! Potrivit tradițiilor populare, “cântecul cucului trebuie așteptat de oameni cu veselie, cu stomacul plin și cu buzunarele pline de bani, astfel vor putea beneficia de lucruri bune în anul ce va urma”. Cert este că acest Cuc nu a așteptat luna martie și i-a cântat „Glasul roților de tren” mai devreme baronului Dragnea de l-a cocoțat acolo în minister, ca pe când vine „Ziua cucului” să îi găsească conform datinei. Oare să fi avut ceva influiență și pupăza Olguța de la Craiova, în retragera lui Fifor? Că na „cucu și pupăza” se potrivește! Ea e acolo „la muncă” și dacă ne aducem aminte l-a mai executat odată pe pseudo senatorul de Arad, Mihai Viorel Fifor. (n.n. pentru necunoscători, așa a ajuns el în orașul de pe Mureș, executat de Olguța și de organizația PSD Dolj) sau să fie ceva legat de Nana? Rămâne o enigmă care poate cu timpul va fi elucidată.

Iar și-au dat seama mai marii din preajma baronului Dragnea că nu se poate face filosofie la transporturi, că doar Mihai Fifor are masterul în filosofie. Spun iar pentru că și-au mai dat și alții seama în iunie 2015 când a plecat Ioan Rus, iar arădeanul nostru doljean a vrut din nou la transporturi. Nu vezi că degeaba ai atâta școală, nu-i poți păcăli? Chiar vrei să-l prostești pe tata condamnaților penal? Nu se poate domnule Fifor!

 

No Comments

Comments for Uite ministru Fifor, nu e ministru Fifor! are now closed.