UTA, remiza albă cu Poli

Written by admin. Posted in Sport, Top News

Tagged: , , , , , ,

Published on februarie 04, 2015 with No Comments

UTA vs Poli, cândva un mare derby, acum un simplu meci de pregătire, disputat azi, la Șiria, pe o vreme rece și ploioasă.

Au fost două reprize distincte, prima dominată de elevii lui Roli Nagy, doar neșansa privându-i pe aceștia de modificarea tabelei de scor

Strătilă a avut o acțiune periculoasă chiar în debutul partidei, dar timișorenii au ripostat prin Keita, fostul jucător al Gloriei Bistrița. Hlistei, înlocuitorul lui Piț, ieșit din cauza unei întinderi la gambă, a fost agățat în careu de Motreanu, iar „centralul” Mircea Ardelean a dictat penalty. A executat Voicu, dar mingea s-a scurs pe lângă stâlpul din dreapta a porții. Câteva minute mai târziu Tudor a expediat o ”torpilă” de la aproximativ 20 de metri, mingea a lovit transversala, a revenit în teren, dar Ousmane a reluat cu capul alături de poartă.

Hlistei s-a remarcat din nou, dar mingea șutată de la 25 de metri a lovit aceeași transversală a porții lui Pap. Ultima situație de gol a primei părți i-a aparținut lui Strătilă, care a trimis cu stângul peste vinclul porții timișorene.

Dan Alexa a început repriza secundă cu ”artileria grea”: Cânu, Bălace, Ovidiu Petre sau Doman, iar Poli a trecut la cârma jocului. Chipirliu, Doman, Belu și Boldea au fost aproape de a marca, dar de fiecare dată  Mitrea s-a dovedit providențial.

Fluierul final consființind o remiză albă, însă după un joc de care Roli Nagy s-a declarat mulțumit: „Consider că a fost o bună partidă de pregătire, în compania unui adversar valoros, care are în componență mulți jucători cu experiență. Un adversar care din sezonul viitor va evolua, după toate probabilitățile pe prima scenă. Un antrenament reușit” a spus acesta.

 

UTA va disputa următoarea partidă de pregătire sâmbătă, de la ora 11.00,  la Oradea, cu FC Bihor.

UTA: Bodea – Voicu, Botiș, Filaret, Burlă – Strătilă, Chindriș, Tudor, Piț – Rus, Ousmane. Repriza a doua: Mitrea – Voicu (A. Popa), Botiș, Filaret, Suslak (Cotoc) – Strătilă (Gheorghiță), Varga, Copil, Hlistei (Dobrean) – Silaghi, Ousmane (Bulza).

ACS Poli: Pap – Motreanu, Melinte, Scutaru, Neagu – Keita, Dragomir, Trandu, Nanu – Bărbuț, Rody. Repriza a doua: Smaranda – Belu, Cînu, Bocșan, Bălace – Doman, Popescu, Ov. Petre, Boldea – Popovici, Chipirliu.

Arbitri: Mircea Ardelean – Emil Arsa, Remus Naghi.

foto: sportarad.ro

 

No Comments

Comments for UTA, remiza albă cu Poli are now closed.