UTA la prima victorie pe teren propriu

Written by admin. Posted in Sport

Tagged: , , , ,

Published on octombrie 17, 2015 with No Comments

20151017_121712

UTA a reușit sâmbătă prima victorie pe teren propriu din această stagiune. În ciuda terenului care semăna mai mult cu o orezărie, elevii lui Roland Nagy au trecut de ultima clasată în liba a II-a, Metalul Reșița, scor 5-1.

Botiș a deschis scorul în min. 22 de veteranul Botiş, acesta marcând din careu după un corner executat de Strătilă. Înainte cu cinci minute de finalul primei reprize Szekely a marcat din careul mic, cu capul  în urma unei centrări venită de la Polgar. În minutul 44 Hlistei a reușit golul cu numărul trei cu un şut la colţul lung, astfel la pauză UTA avea un avantaj de 3-0.

Nici bine nu s-a reluat partida de pe „Motorul” că același Szekelya reușit să înscrie pentru 4-0, după un șut plasat, pe colțul lung, era min.49. În min. 60, oaspeții reușesc să marcheze golul de onoare, Skraparas a reușit să-l surprindă pe Miron cu un șut de la 20 de metri.

Jucătorii UTA-ei s-au jucat cu ocaziile prin Rus, Strătilă sau nou intratul Petre. A venit rândul lui Strătilă să stabilească scorul final, 5-1, cu două minute înainte de finalul partidei cu un șut ca la carte de la 25 de metri. Trei puncte de moral pentru UTA și prima victorie în fața propriilor suporteri, acestea ar fi concluziile partidei de sâmbătă.

Rolanfd Nagy a folosit următorul lot: Miron – Polgar, Manea, Botiș, Burlă (69 Gligor) – Strătilă, Jorza, Chindriș, Hlistei (82 Vlad) – Rus, Szekely (63 Petre).

No Comments

Comments for UTA la prima victorie pe teren propriu are now closed.